Šéfkuchař nově otevřené restaurace Cantinetta Fiorentina Poli Antonello přijel do Prahy přímo z Toskánska, kde posledních pět let vařil ve vyhlášené restauraci v centru Pisy. Třiatřicetiletý Antonello chce pražským gourmetům nabídnout to nejlepší, co se za svou dosavadní kariéru v Itálii naučil. "Čistě toskánská restaurace v Praze zatím není. Hostům nabídneme prvotřídní kulinářský zážitek připravený z nejlepších italských ingrediencí, které si dovážíme sami od malých producentů a lokálních farmářů," vykládá usměvavý šéfkuchař Antonello.

Restaurace jako jediná v Praze dováží speciální maso hovězího dobytka chianina. Tento dobytek pochází z oblasti Valdichiana a patří mezi nejstarší plemeno skotu na celém světě.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se