reklama
Recept

Boršč po litevsku voní koprem. K babímu létu se tato osvěžující polévka hodí báječně

Litevská kuchyně je vydatná jak obřími porcemi,... více
Jídlo a pití 26.09.2013
Recenze kavárny

Gule z kavárny Gavalier chutnají bez nadsázky orgasticky. Vyzkoušejte je v Banské Štiavnici

Svérázná poetika Banské Štiavnice připomíná Český... více
Jídlo a pití 19.09.2013
Recept

Jak uvařit Krenfleisch, kyselo nebo třešňové guliváry? Vyzkoušejte poklady z regionálních kuchyní

Haná, Valašsko, Chodsko, Pošumaví, Podkrkonoší...... více
Jídlo a pití 14.09.2013
Recept

Borůvky v lahvi jsou způsob, jak si uložit do spíže léto na horší časy

Modrá pusa od borůvek patří k létu stejně jako bezinková limonáda nebo jahodové knedlíky. Když se... více
Jídlo a pití 12.09.2013
Recenze restaurace

Syrové jídlo a výborná srbská kuchyně dominují jídelnímu lístku restaurace Jelica

Nezvyklá kombinace srbské kuchyně a konceptu raw, tedy nevařených bezmasých pokrmů, láká k návštěvě... více
Jídlo a pití 12.09.2013
Fotogalerie

Kde se dají ochutnat regionální speciality? Podívejte se na výběr deseti zajímavých restaurací

Krajové recepty jsou pestré a různorodé jako... více
Jídlo a pití 09.09.2013
Recenze restaurací

Kam (ne)jít na hlavní jídlo a pivo, když jste na výšlapu Mengusovskou dolinou v Tatrách

Po cestě Mengusovskou dolinou potká hladový... více
Jídlo a pití 02.09.2013
Recept

Z angreštu už se nemusíte šklebit. Vykouzlete z něj omáčku k masu jako to umí v Polsku

Angrešt patří k sezonnímu ovoci, na nějaké velké... více
Jídlo a pití 28.08.2013

Skliďte, co je zrovna zralé, a udělejte si bublaninu. Hotová bude do půl hodiny

Jaký je nejjednodušší způsob, jak uctít tetičku, která přijela nečekaně na návštěvu? Na kynuté... více
Jídlo a pití 15.08.2013
Recept

Maso mořského vlka má jemné aroma, nejlépe chutná upečené v kůži. Třeba na cuketách

Jemná chuť rybího masa, sezonní zelenina, čerstvě... více
Jídlo a pití 08.08.2013
Recenze restaurace

Holešovická restaurace Molo 22 je jako loď, které chybí rázný kapitán

Aprílové počasí připomínají v holešovickém Molu 22 hlavně výkony obsluhy. Jednou příkladná, jindy... více
Jídlo a pití 08.08.2013
Video

VIDEO: Kartotéka, v níž je záznam téměř každého Čecha, připomíná staré sci-fi

Veřejnosti není přístupná, i novinář si musí vyžádat speciální povolení, aby se dostal dovnitř.... více
Architektura 11.08.2013
Recept

O pšeničných weizanách i o knedlících pečených, chlupatých nebo třeba ovocných

České západní pohraničí je zřejmě nejknedlíkovějším regionem v Evropě. Knedle se tu dělají ze všech... více
Jídlo a pití 01.08.2013
Recenze restaurace

Oběd do kanceláře v japonském stylu. Košaté menu zvládá Sushi time celkem s grácií

Západní metropole zatím Praha v roznášce jídla nedohnala, i když už dnes jídlo přes telefon není... více
Jídlo a pití 01.08.2013
Recept

Proč milovat Balkán? Pochopíte, až se zakousnete do pečené papriky s fetou

Země bývalé Jugoslávie, Rumunsko či Albánie mají kuchyni rozmanitou, ale spojují ji intenzivní... více
Jídlo a pití 25.07.2013
Recenze restaurace

Peter´s Burger Pub: Nadstandardně chutné burgery v podniku pod Vítkovem

Letošní přírůstek na pražskou burgerovou scénu nemá o hosty nouzi. V kancelářském Karlíně je to... více
Jídlo a pití 25.07.2013
Recept

Rusalkovsky lehké rýžové nudle patří do salátu. Vonět a chutnat může jako v Thajsku

Rýžové těstoviny jsou pro léto jako stvořené.... více
Jídlo a pití 11.07.2013
Recenze restaurace

Letní večer v Praze s grilovaným masem? Na hradbách Vyšehradu u balkánského grilu Gigi Migi

Vůně ohně a masa je typická pro letní večery v... více
Jídlo a pití 11.07.2013

Tři zmrzlinárny v Praze, kde se může ochladit i labužník. Doporučuje Petra Pospěchová

Kam zajít v Praze na čokoládovou zmrzlinu, která... více
Jídlo a pití 09.07.2013

Vstup povolen jen hvězdám a velkému byznysu. Podívejte se do baru pro vyvolené karlovarského festivalu

Je jedno místo na karlovarském filmovém... více
Jídlo a pití 06.07.2013
Pojmy z gastronomie

S masalou se důvěrně znají recepty jihoasijské kuchyně. Jde o směs koření

Používá se při přípravě karí, rýžových pokrmů i ryb a její složení se liší podle toho, kdo ho míchá... více
Jídlo a pití 30.06.2013
Recept

Ovoce na gril. Když uhlíky dohasínají, ananas sládne a získává celé bohatství chutí

Je neobyčejně šťavnaté, na povrchu... více
Jídlo a pití 27.06.2013
Recenze restaurací

Jídlo v Lokálu Nad Stromovkou je sázka na jistotu. Jediné, co trochu pokulhává, jsou dezerty

Nový Lokál nad Stromovkou pokračuje ve... více
Jídlo a pití 02.07.2013
Slovo týdne

Cassoulet je pokrm z fazolí a masa, vznikl ve Francii za stoleté války

Název tohoto původem francouzského pokrmu je odvozen od kameninové nádoby "cassoule", v níž se... více
Jídlo a pití 23.06.2013
Recept

Nakyslá rebarbora se sladkými jahodami tvoří krásný kontrapunkt. Vyzkoušejte ho

Jahody i rebarbora jsou skvělými surovinami pro časně letní pečení, ať už je dáte do knedlíků či na... více
Jídlo a pití 20.06.2013
Recenze restaurace

Rýže v podobě, jakou jste určitě neměli: Restaurace Alriso z ní dělá těstoviny či tiramisu

V menu restaurace Alriso je jen pár jídel, která... více
Jídlo a pití 20.06.2013
Recept

O paprikách a Charvátech. Jak se z plněných paprik stala česká a moravská klasika

Jižní Morava je místem, kde se setkávají nejen moravská a rakouská kulinární tradice. Svoji stopu... více
Jídlo a pití 13.06.2013
Recenze restaurací

Salátový bar Chop´d oživil gastronomii v pražském Karlíně. Slušelo by mu ale lepší provedení

Vyberete si salát z menu, nebo si sestavíte svůj... více
Jídlo a pití 19.06.2013
Recept

Špenát v truhlíku. Pečovat o něj není žádná věda, využití najde třeba ve špenátovém quichi

První měsíce, kdy slunko převáží nad zamračeným... více
Jídlo a pití 06.06.2013
Recenze restaurace

Provinční zážitek z liberecké restaurace Saiko: Sushi jako od naprostého amatéra

Úroveň kuchyně v restauraci Saiko odpovídá interiéru, který kombinuje minimalistický nábytek s... více
Jídlo a pití 06.06.2013
  Celkem nalezeno: 162.
 
 Zobrazuji: 1 - 30. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama