reklama

Autor: gourmetguru

Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Když manželé vaří společně a do Česka přichází skandinávská gastronomie

Manželé Marika a Jiří Kučovi z blogu Kitchen... více
Jídlo 0 25.04.2017

Zápisky protivného hosta

Medvědí překvapení v Cihelně Žádná novinka to určitě není, ale Gourmetguru má pocit, že letos jako by se s ním roztrhl pytel, respektive roztrhla... více
Jídlo 0 21.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Premier Mercato, paprsek italského slunce na Rohanském nábřeží

Premier Mercato v pražském Karlíně je bistro,... více
Jídlo 0 20.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak chutná středověk? V Dětenicích jsme si dali kačenu se zelím a místní pivo

Gourmetguru se po čase vydal na návštěvu... více
Jídlo 0 19.04.2017

Zápisky protivného hosta

Kvantita i kvalita v Nubeerbaru Jako Čech má Gourmetguru k pivu přirozený vztah, ovšem poslední dobou je čím dál vybíravější. Nalákal ho proto... více
Jídlo 0 13.04.2017
Gourmetguru

Velikonoční brunch po italsku: CottoCrudo připraví bar s rybami a mořskými plody

Šéfkuchař Leonardo Di Clemente připraví nabídku tradičních specialit a také italských a... více
Jídlo 0 12.04.2017
Gourmetguru

Sladká velikonoční nadílka: Kavárny v Praze a Olomouci přivítají čokoládové studio

Čokoládové studio otevře na dvou místech v Česku tradiční výrobce české čokolády Orion. Návštěvníci... více
Jídlo 0 11.04.2017

Zápisky protivného hosta

Kantýna nahrazuje Čestr Na konci února se kvůli rekonstrukci budovy Státní opery zavřely dveře restaurace Čestr, což Gourmetguru pochopitelně těžce... více
Jídlo 0 07.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Ve vinohradském baru mají na čepu dvaadvacet druhů piv, v lahvích kolem sta

Na pražských Vinohradech otevřeli mladí... více
Jídlo 0 07.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V pražské jídelně vaří kuchařky bez domova. Připravují veganské speciality

Blízko stanice metra Anděl zahájila provoz nová... více
Jídlo 0 05.04.2017
Gourmetguru

Ambiente nahrazuje zavřený Čestr Kantýnou. Restaurace a řeznictví v jednom nabídne hotovky a maso na váhu

28. února přerušila provoz restaurace Čestr.... více
Jídlo 0 04.04.2017

Zápisky protivného hosta

Černé uhlí, (nejen) černá káva Ostrava, uhlí a Maryčka (Magdónova) jde dohromady, ale Maryčka a káva? To už spíš káva a Maryša… Přesto... více
Jídlo 0 31.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Nový šéfkuchař i menu v italské restauraci Aromi

Na mořské plody a ryby si Gourmetguru rád zajde do italské restaurace Aromi na pražském náměstí... více
Jídlo 0 31.03.2017
Gourmetguru

Drcený matcha čaj z japonských farem se stal Produktem roku. Pije se zatepla i zastudena

Čaj matcha se pěstuje na japonských farmách... více
Jídlo 0 30.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Káva Colt Brew se vyhnula horké vodě. Pije se ze skla i plechovky, s tequillou i ginem

Za studena louhovaná káva Colt Brew Gourmetgurua... více
Jídlo 0 27.03.2017

Zápisky protivného hosta

Zakotvený Pivovar Na lodích se už v českém povodí provozují různé gastronomické koncepty, takže Gourmetgurua ani nepřekvapilo, když pod Štefánikovým... více
Jídlo 0 24.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Žižkově otevřela kroketerie. Domácí krokety tu plní sýrem nebo lososem

Krokety z mraženého polotovaru? Na ty v bistru... více
Jídlo 0 27.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Ostravská Maryčka si zakládá na kávové kultuře. Podnik vznikl z bývalé hornické dílny

Kavárna Maryčka v ostravském průmyslovém areálu... více
Jídlo 0 23.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V ostravské Kavárně Daniel se čas zastavil za první republiky

V Ostravě Gourmetguru zavítal do kouzelného... více
Jídlo 0 20.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Čeští barmani hledají národní koktejl. Pomůžete?

Česká gastronomie má své stálice, co se týče jídla i pití. Jaký je ale český národní koktejl?... více
Jídlo 0 17.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Nápadité Nenápadné bistro. Makový bagel si rozumí s rukolou i brusinkami

Bohatý výběr čerstvých plněných bagelů... více
Jídlo 0 16.03.2017
Gourmetguru

Jak se slaví svatý Patrik v Praze: Podávat se bude irské maso, drinky i pivo

Kam se zajít v Praze najíst a poveselit na den svatého Patrika? Letos připadá ideálně na pátek a... více
Jídlo 0 15.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Smíchovskou náplavku obsadí přehlídka pojízdného občerstvení

18. března se na Smíchovské náplavce odehraje... více
Jídlo 0 13.03.2017

Zápisky protivného hosta

Tibetská premiéra v Praze Víte, co je momo? Něco mezi knedlíčky a taštičkami s masovou nebo zeleninovou náplní. Tak na tuhle nejznámější tibetskou... více
Jídlo 0 10.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Zelené menu inspirované svatým Patrikem v Restaurantu Hradčany

Zahraniční svátky se zabydlují také v české... více
Jídlo 0 13.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Donut Club se přestěhoval a představil slaný koblihový sendvič

Petra Kriegerová a Lucie Jauernigová otevřely... více
Jídlo 0 09.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Vltavě zakotvil Pivovar. Nabídne vlastní ležák i nejsilnější český speciál

Loď jménem Pivovar? Gourmetguru zjistil, že na... více
Jídlo 0 08.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prostě trhané maso. Majitelé burgrárny Hadog otevřeli v Praze americké bistro

Patrik Habart a Jiří Cibulka provozují už několik... více
Jídlo 0 07.03.2017

Zápisky protivného hosta

Vznešený muž vs. skvělý barman Gourmetguru gratuluje Václavu Jahnovi z pražského cocktail baru La Casa de la Havana vieja k vítězství v českém kole... více
Jídlo 0 03.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: K desátému výročí Angelato připravilo "čajovou" zmrzlinu i nový interiér

Po dvouměsíční zimní pauze otvírá pražská... více
Jídlo 0 02.03.2017
  Celkem nalezeno: 66.
 
 Zobrazuji: 1 - 30. Další>    Konec>>

O autorovi

reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama