reklama

Jsme aktivní na sociálních sítích, mladí lidé jsou naši budoucí cestující, říká ředitel Českých drah

Železnice má u nás hlubokou tradici ještě z dob... více
Páteční oběd 0 23.06.2017
ego!

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Mluví se o něm jako o nejúspěšnějším... více
Rozhovor 0 23.06.2017

Díky chytrým hodinkám jsem zjistil, že vůbec nechodím pěšky, říká ředitel společnosti HALLA Daniel Černý

Ředitele firmy HALLA technologie baví, ať už jako... více
Technologie 0 26.06.2017

Tvoříme alternativu prefabrikovaného luxusu, říkají zakladatelé ateliéru recyklovaného skla MARS

Pod zkratkou MARS se skrývá Moderní Ateliér... více
Ateliér 0 19.06.2017
Moje technologie

Technologie mají smysl, pokud slouží. Nesmí nás ale zotročovat, říká ředitelka společnosti USSPA Kateřina Kadlecová

Šéfka rodinné firmy USSPA, která vyrábí vířivky a... více
Technologie 0 16.06.2017
Moje technologie

Telefon je mobilní kancelář, které nesmí dojít šťáva, říká Michal Menšík, generální ředitel společnosti Inveo

Generální ředitel společnosti Inveo, která se... více
Technologie 0 12.06.2017
ego!

Světlo, tma a sport: Ondřej Zmeškal se chystá na extrémní triatlonový závod

V devatenácti přišel o zrak. Frustrací a sebelítostí ale v žádném případě netrpí. Svůj handicap... více
Portrét 0 02.06.2017
Pracovní oběd

Být ve firmě dvojka, nebo jednička je velký rozdíl, říká ředitelka Mountfieldu a vášnivá zahradnice Jana Moravová

V čele společnosti Mountfield stojí od prosince... více
Páteční oběd 0 02.06.2017
Moje technologie

Díky chytrým hodinkám vím, co mě čeká a nemine, říká Lubor Kos, zakladatel motoristické slavnosti Legendy

Lubor Kos vzhlíží k moderním technologiím i... více
Technologie 0 05.06.2017
ego!

Kobliha jako mezinárodní pochoutka i politická zbraň: Vše, co jste o tomto sladkém pečivu chtěli vědět

Podle svérázného doktora Vlacha z humoristického... více
Téma 0 26.05.2017
ego!

Cože, crobliha? Mladý podnikatel připravuje křížence francouzského croissantu a amerického donutu

Ještě před měsícem byly dveře pražského podniku... více
Téma 0 28.05.2017

Chci víc než skvěle padnoucí oblek, říká zakladatel ambiciózní značky Emblemm

Matěj Maňák před třemi lety odjel do Londýna, aby pronikl do světa luxusních módních značek a... více
Ateliér 0 25.05.2017
Moje technologie

Na talismany pro štěstí nevěřím, preferuji aplikace, říká ředitelka Slevomatu Marie Chytilová

Ředitelka Slevomatu Marie Chytilová je aktivní... více
Technologie 0 26.05.2017
Moje technologie

Smartphone je nutnost současnosti, říká generální ředitel Fujitsu pro východní Evropu Marcin Olszewski

Generální ředitel Fujitsu pro východní Evropu... více
Technologie 0 19.05.2017
Rozhovor

Díky tradicím nezapomeneme na lidskost, říká Patricie, zpěvačka a představitelka bohyně Morany

Zpěvačka a textařka Patricie vystudovala... více
Společnost 0 17.05.2017
ego!

Krotitelé jedlých rostlinek: Divoké bylinky pronikají i do těch nejluxusnějších restaurací

Bršlice kozí noha, tužebník jilmový, mařinka... více
Téma 0 12.05.2017
Rozhovor

Pavol Pavlík, šéfkuchař Bistrotu 104: Ve skandinávské kuchyni jsem našel smysl

Pavol Pavlík dříve působil v restauracích zaměřujících se na francouzskou kuchyni. V Bistrotu 104,... více
Jídlo 0 11.05.2017
Moje technologie

Miluje řízení a rychlou jízdu. Auto je pro ředitelku jazykové společnosti Skřivánek srdeční záležitost

Šéfka jazykové společnosti Skřivánek Bronislava... více
Technologie 0 15.05.2017
Pracovní oběd

Zálibu v asijské kuchyni jsem našel během pracovních cest, říká ředitel firmy na výrobu bezpečnostních dveří

Už 26 let vede Ivan Pavlíček firmu na výrobu... více
Páteční oběd 0 05.05.2017
Moje technologie

Mám rád všechny funkce v jednom, říká ředitel společnosti AMI Digital Vladan Crha

Vladan Crha využívá technologické vychytávky v práci i ve volném čase. Aby v tašce nemusel nosit... více
Technologie 0 05.05.2017

Z korporátu k psí módě: Dvojice kamarádek vyrábí designové "venčicí kabelky" a svítící postroje

Lucie Dráždilová a Eliška Griffiths se potkaly na... více
Móda 0 04.05.2017
Pracovní oběd

Máme jen jedny oči na celý život, říká primářka Lucie Valešová. Operuje až 30 očí denně

Pro primářku Lucii Valešovou je zásadní vzájemná... více
Páteční oběd 0 28.04.2017
Moje technologie

Technologie mě fascinují a těším se na budoucnost, říká výkonný ředitel institutu ELAI Lukáš Sedláček

Ředitele a zakladatele společnosti European... více
Technologie 0 28.04.2017
Reportáž

Dvanáct laskavých: Ve Stavovském divadle se završil první ročník dobročinného projektu Nadace Karla Janečka

Nadace Karla Janečka každý měsíc v rámci projektu... více
Lidé 0 26.04.2017
ego!

L jako laskavci. Nadace Karla Janečka ocenila lidi, kteří nezištně pomáhají druhým

Přinášíme nyní příběhy 12 laskavců oceněných Nadací Karla Janečka. Lidi různého věku i zaměření... více
Fenomén 0 21.04.2017
Moje technologie

Ke klientům už s papíry nechodíme, říká Ondřej Kuchař, jednatel jazykové školy James Cook Languages

Spolumajitel a jednatel jazykové školy James Cook... více
Technologie 0 24.04.2017
Pracovní oběd

Poobědvali jsme s Tomášem Zimou: Humanitní a přírodovědecké obory nejdou proti sobě, říká rektor

Chtěl být pilotem, nakonec ale u rektora... více
Páteční oběd 0 13.04.2017
Moje technologie

Baví mě, když věci fungují a je na ně spolehnutí, říká úspěšný zahradní architekt Ferdinand Leffler

Český zahradní architekt Ferdinand Leffler má... více
Technologie 0 13.04.2017
ego!

Nesmrtelný chlebíček. Pražské podniky sází na klasiku se šunkou a vejcem, ale i veganství

Dříve jsme ten svůj oblíbený občas už z dálky... více
Téma 0 16.04.2017
ego!

Recept: ego! chlebíček exkluzivně připravil Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru

Chlebíček je nesmrtelný český fenomén. Speciálně... více
Téma 0 13.04.2017
  Celkem nalezeno: 205.
 
 Zobrazuji: 1 - 30. Další>    Konec>>

O autorovi

reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama