reklama
Moje specialita

Stoprocentně čerstvý tatarský biftek: Namletí masa a servírování porce dělí půl minuty

Pochoutka ze syrového masa se připravuje na... více
Jídlo 0 28.05.2017
Moje specialita

Pravý vídeňský řízek je chráněný zákonem: Musí být z telecího "na motýlka"

Ten pravý vídeňský se připravuje z telecího masa a vznikl tak trochu z nedostatku. Na rakouském... více
Jídlo 0 19.05.2017
Moje specialita

Jak na nadýchané vafle? Tajemství se skrývá ve vajíčku

Nejznámější jsou bruselské a lutyšské. Servírují se s cukrem, džemem, banány a čokoládou... A... více
Jídlo 0 05.05.2017
ego!

Hudebníci v obýváku: Projekt Vážný zájem pořádá koncerty klasické hudby v bytech posluchačů

Kdokoliv si dnes může pustit na YouTube Mozarta.... více
Fenomén 0 21.04.2017

Kam zajít v Praze na chlebíček? Zeptali jsme se úspěšných českých byznysmenů i našich čtenářů

Nesmrtelný český chlebíček je fenomén, který... více
Jídlo 0 28.04.2017
Moje specialita

Dýně nasladko i naslano: Krémová polévka je ideální pro jarní počasí

Ať už je uvařena z dýně máslové, z tykve hokkaido nebo z blue balletu, tahle polévka nezklame. Může... více
Jídlo 0 05.04.2017
ego!

Jídlo a pití někdy nestačí: České restaurace a bary zkouší zpěv, tykání si s obsluhou nebo řízek na špejli

Snaha přilákat hosta může mít mnoho originálních... více
Téma 0 31.03.2017
Anketa

Magazín ego! slaví. Co si o neobvyklém názvu myslí úspěšní Češi a jaký slogan by doporučili?

Přesně před dvěma lety jsme v pátečních... více
Lidé 0 13.03.2017
Anketa

Anketa: Proč úspěšné české ženy (ne)slaví Valentýna?

Zeptali jsme se patnácti úspěšných českých žen na jejich vztah k svátku svatého Valentýna. Proč... více
Téma 0 14.02.2017
Moje specialita

Pesto. Jak se připravuje pravá italská bazalková pochoutka?

Je jen jedno pesto. Bazalkové, pochází z Janova a připravuje se v hmoždíři. A nejen Italové se po... více
Jídlo 0 18.01.2017
ego!

Oslaďte si život! Cukrařina jako poctivé řemeslo i umělecká činnost

Najít dobrého cukráře už není tak těžké, ale stejně to chce jistou dávku trpělivosti. Asi jako když... více
Téma 0 09.12.2016
ego!

"Bál jsem se, že budu v Kolíně sloužit mše pro tři lidi," říká kněz z Konga, který se vydal na misii do Česka, vyhlášené země ateistů

Misie naruby? Mladý Afričan Georges Mondo se... více
Portrét 0 03.12.2016
Moje móda

Kvalita, detail a funkčnost. Rodinná firma Pavla Koutného šije i uniformy pro Hradní stráž

Pavel Koutný mladší řídí rodinnou oděvní firmu.... více
Styl 0 09.11.2016
Moje móda

V módě mě baví detail, říká šperkařka a sběratelka kávy Anna Steinerová

Anna Steinerová netráví v obchodech s módou příliš času. Ráda ale čas od času loví v second... více
Styl 0 14.02.2017
ego!

Ze smíchovských betonových květináčů vytvořil koupaliště. Teď zpupný architekt obdarovává výhledem

Poprvé na sebe upozornil happeningovým koupáním v... více
Fenomén 0 09.10.2016
ego!

Zamilovali se do vína, které v Česku není běžně k mání. Manželé Košanovi proto portské dovážejí sami

Přestože má portské ve světě zvuk, v Česku se... více
Portrét 0 27.09.2016
ego!

V rychlém občerstvení podávají kebaby z polotovaru. Ten pravý turecký se připravuje na dřevěných uhlících

Pravý kebab má být z jehněčí kýty či kuřecího... více
Jídlo 0 23.09.2016
ego!

Móda je způsob sebevyjádření, říká majitel optického studia Filip Žilka. Brýle si vybírá podle nálady

Signifikantním symbolem Filipa Žilky, majitele... více
Styl 0 23.09.2016
  Celkem nalezeno: 18.
 
 Zobrazuji: 1 - 18.  

O autorovi

Lucie Víchová
redaktorka
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama