reklama

Autor: muh

Růžové víno je ideální pro letní osvěžení. Co jste o něm ale nevěděli?

Vzniká smícháním bílého s červeným, vyrábí se z růžových odrůd, je těžší než bílé... Mýtů o růžovém... více
Jídlo 0 15:25

Halušky po valašsku: Připravte si je s restovanou slaninou, kopřivami a smetanou

Halušky se tradičně připravují na Slovensku, ale také na Valašsku. Svůj recept na halušky se... více
Jídlo 0 19.07.2017

Zahrádka na talíři: Mlýnec v létě vsadil na hrášek, meruňky i rybíz. V Bellevue si dáte mořského vlka

Letní zahrádkou se inspiroval šéfkuchař Marek... více
Jídlo 0 18.07.2017

Letní gastrotipy: Zahradní grilování na Žofíně a opilé zmrzliny

K létu patří grilování a zkoušení neobvyklých příchutí zmrzlin. K obojímu vám proto přinášíme tipy... více
Jídlo 0 13.07.2017

Dobrodružně, ale přitom v pohodlí: Neobvyklé světové hotely mají podobu bubliny i hnízda v korunách stromů

Bublina uprostřed přírody, podzemní hotel nebo... více
Cestování 0 12.07.2017

Novinky mezi kuchařskými knihami: Exotická gastronomie, bezlepkové recepty i nakládání od hub po citrusy

Jaké jsou novinky ve světě kuchařských knih?... více
Jídlo 0 13.07.2017
Anketa

Verona, Grand Canyon i Vladivostok. Kam se chystají čeští manažeři, podnikatelé nebo lékaři na letní dovolenou?

Nastal čas letních dovolených, mnozí z nás ale... více
Cestování 0 06.07.2017

Přehled gastronomických akcí: Kam zajít v červenci?

Sezona gastronomických festivalů je v plném proudu. Kam se v Česku vydat v červenci? K jídlu si... více
Jídlo 0 28.06.2017

Mlýnek na kávu pomůže dostat z ní to nejlepší. Jak vybrat ten správný?

Jak si doma připravit skvělou kávu? Hodně záleží na výběru mlýnku. Ten rozhoduje o tom, jaké chutě... více
Jídlo 0 23.06.2017

Jak se peče valašský frgál: Naplnit ho můžete ovocem, tvarohem i zelím

Frgál patří společně se slivovicí či polévkou kyselicí k nejtypičtějším krajovým specialitám na... více
Jídlo 0 21.06.2017

Menu plné letních chutí: Restaurace Mlýnec vsadila na jahody a bylinky

Pražský Mlýnec našel díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Pro restauraci připravuje každý měsíc... více
Jídlo 0 02.06.2017

Přehled gastronomických festivalů: Kam zajít v druhé polovině června?

Sezona gastronomických festivalů je v plném proudu. Kam se v Česku vydat v druhé polovině června?... více
Jídlo 0 14.06.2017

Divoký mořský vlk se žlutou řepou a černým česnekem. Nové menu v Bellevue je barevné, hravé a svěží

Šéfkuchař Bellevue představil menu, jehož... více
Jídlo 0 18.05.2017

Člověk obalový šíří osvětu. Díky kampani vznikne největší bezobalový obchod v Česku

Několik týdnů postávají v pražských ulicích... více
Společnost 0 17.05.2017

Svěží jarní chutě a výběr z více než 200 druhů vín. Ochutnali jsme jarní menu v Restaurantu Ungelt

Luxusní Restaurant Ungelt v týnském dvoře vedle... více
Jídlo 0 12.05.2017

Jarní hody: V Restaurantu Ungelt podávají chřest v polévce, pečený na másle i nasladko s jahodami

Chřestová sezona začala a šéfkuchař Restaurantu... více
Jídlo 0 11.05.2017

Svěží tatarák z červené řepy a pečení šneci: Ochutnali jsme jarní menu v Hergetově Cihelně

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří... více
Jídlo 0 03.05.2017

Květnové gastronomické festivaly: Restaurace na vltavské hladině nebo extrémní kuchyně v Brně

Sezona gastronomických festivalů je v plném... více
Jídlo 0 19.04.2017
Fotogalerie

Plavební sezona odstartovala: Podívejte se, jak se v Nizozemsku odemykaly vodní kanály

Desítky lodí se na začátku dubna vydaly na vodní... více
Cestování 0 10.04.2017

Botanická zahrada v Praze odešle vzkaz do budoucnosti. Má vydržet tisíc let

"Nejdelší vědecko-technický experiment v dějinách lidstva" odstartuje v sobotu 1. dubna pražská... více
Life 0 31.03.2017

Mapa mezinárodní kuchyně: V Praze můžete absolvovat cestu kolem světa jen v restauracích

Věděli jste, že v Praze si dáte afghánská,... více
Jídlo 0 04.04.2017

Souboj hvězdných kuchařů v Bellevue: Precizní Francouz versus Ital, který zdobí jídlo květinami

Hvězdní kuchaři se utkají v pražské restauraci... více
Jídlo 0 29.03.2017

Jaro v restauraci Mlýnec: Ochutnali jsme výtečné jehněčí i kopřivovou zmrzlinu

Restaurace Mlýnec v dubnu přichází s velikonočním menu. Český podtext je čitelný v každém jeho... více
Life 0 03.04.2017
Fotogalerie

Nejlepší titulní strany magazínu ego! Která se povedla nejvíc?

Přesně před dvěma lety jsme v pátečních Hospodářských novinách začali vydávat magazín ego!.... více
Společnost 0 09.03.2017
Fotogalerie

Arabské jaro i uprchlická krize. Výstava fotografa Jana Šibíka ukazuje proměnu světa v 10 letech

Deset let - tak se jmenuje nová výstava... více
Cestování 0 06.03.2017
Fotogalerie

Ilustrátorská soutěž Raw Art Wrestling: Podívejte se na semifinálové výtvory

Stejné téma, 90 minut. Dvacet ilustrátorů vytvářelo na semifinále Raw Art Wrestlingu díla pomocí... více
Life 0 15.02.2017

Valentýn v českých restauracích: Kam zajít na nápoj lásky nebo afrodiziakální menu

Ať už slavíme svátek zamilovaných, nebo ne, valentýnským speciálům v restauracích se těžko odolává.... více
Life 0 13.02.2017

Vydržíte měsíc bez alkoholu? Uvědomíte si svůj vztah k pití, říkají organizátoři výzvy Suchej únor

Čeští muži vypijí ročně třikrát více alkoholu,... více
Společnost 0 01.02.2017

Relaxace po finsku na břehu Labe. Dvě kamarádky otevřely venkovní saunu s kulturní osvěžovnou

Kamarádky Natálie Barcalová a Aneta Kohoutová,... více
Life 0 21.12.2016
Fotogalerie

Fotogalerie: Jak se prepeři připravují na civilizační katastrofu? Mají buzoly, skládací lopaty i vzduchové pistole

V aktuálním egu! se věnujeme tématu preperství,... více
Life 0 16.11.2016
  Celkem nalezeno: 35.
 
 Zobrazuji: 1 - 30. Další>    Konec>>

O autorovi

muh

reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama