reklama

Ego - rubrika: Jídlo a pití

Sváteční gastronomie s francouzským nádechem: Kam zajít o Vánocích na sladké polínko, luxusní čokoládu nebo šneky

Na Štědrý večer je gastronomický cíl ve většině... více
Jídlo a pití 10:13

Vlastní firmu založili díky rodinnému receptu na paštiky. Těch dnes manželé prodají tisíce měsíčně

Stavební inženýrka a fyzioterapeut z Trnavy... více
Jídlo a pití 22.11.2017

Když se rum spojí s charitativním Movemberem. Jak si prémiový alkohol vychutnat, poradil venezuelský mistr

Dobré rumy vás na přelomu podzimu a zimy... více
Jídlo a pití 22.11.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pařížský bar v bistru Café la Creme a Gastronomické dny pod Sněžkou

Gourmetguru tentokrát navštívil luxusní pražské... více
Jídlo a pití 15.11.2017

Sezona vzácných hub: Inspirujte se lanýžovu pizzou. Prožít můžete celou lanýžovou noc

Jak připravit lanýžovou pizzu? Přidejte játra... více
Jídlo a pití 13.11.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V Brně servírují kachnu s heřmánkovou omáčkou, restaurace u Karlova mostu láká na jelena

Gourmetguru se rozjel vyzkoušet nová menu do Brna... více
Jídlo a pití 10.11.2017
Recept

Lovecká sezona vrcholí: Zkuste daňka s italským šmrncem a jelení kotlety v české úpravě

Lovecká sezona je skvělá příležitost, jak si... více
Jídlo a pití 10.11.2017
Svatomartinská husa

Třikrát svatomartinská husa: Šéfkuchaři radí kořenit badyánem, přidat kapustové listy nebo celerové pyré

Chystáte se letos připravovat svatomartinkou husu... více
Jídlo a pití 09.11.2017

Svatomartinské víno: Co musí splňovat a dokdy bychom ho měli vypít?

Svatomartinské víno může být vyrobeno pouze z určených odrůd. Víte, ze kterých? A víte, dokdy... více
Jídlo a pití 10.11.2017

Nová barová loď zakotvila na pražské náplavce. Láká na koktejly a promítání, teplo v ní bude i přes zimu

Před pěti lety se nechali přesvědčit, aby koupili... více
Jídlo a pití 08.11.2017
Videorecept

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

Šéfkuchař Tomáš Juřík z pražské restaurace La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho nám... více
Jídlo a pití 07.11.2017
Svatomartinské tipy

Kam v Praze na svatomartinské hody? Přinášíme pět tipů na místa, kde nešlápnete vedle

Svatý Martin byl sice ve skutečnosti poustevník,... více
Jídlo a pití 06.11.2017
Recept

Koktejl se správnou chemií: Připravte si "svítící" drink podle barmanů z pražského Chemistry baru

Denis Havlena a Jakub špaček si na Vinohradech... více
Jídlo a pití 08.11.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Američan otevřel ve Vršovicích kavárnu s 500 stolními hrami z celého světa

Začátkem října v Praze naplno otevřela velmi... více
Jídlo a pití 03.11.2017

Jaké bude letošní svatomartinské víno? Hroznů se urodilo méně, ale jsou kvalitní, říkají čeští vinaři

První ochutnávka nového ročníku vína patří... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Nové kuchařské knihy: Řešíte, nebo hřešíte? A jak upéct bezlepkový dort, který je k nerozeznání od toho z cukrárny

Představujeme nové kuchařské knihy, které se... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Zápisky protivného hosta: Grand Cru pořádá ústřicový večer a Hergetova Cihelna otevřela kavárnu

Gourmetguru tentokrát shromáždil několik... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Českým someliérem roku 2017 je Kamil Prokeš z vinařství ve Velkých Němčicích. Do finále se po delší době dostala žena

20. ročník české someliérského klání vyhrál Kamil... více
Jídlo a pití 30.10.2017

Jak naučit Čechy pít whisky: Start-up DramRoom představuje sady pro profesionální domácí degustaci

Rádi si vychutnávali whisky a o požitek z... více
Jídlo a pití 25.10.2017

Zápisky protivného hosta: Kam na černé a bílé lanýže? A kde naporcují svatomartinskou husu do pěti chodů?

Černá a bílá v Bellevue Kvalitní úrodu černých a... více
Jídlo a pití 03.11.2017

Zápisky protivného hosta: Jak se slaví podzim v žofínské kuchyni? A po Nemléku přichází Nejogurt

Mladá česká firma, která dodává do kaváren už rok... více
Jídlo a pití 18.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Větší prostor pro zdravou výživu a vietnamské speciality, které se zabydlely v metru

Sklizeno otevřelo svou dosud největší prodejnu... více
Jídlo a pití 19.10.2017

První master blenderka na světě, Jamajčanka Joy Spenceová, přivezla do Prahy vlastní luxusní rum

První master blenderka na světě přijela na skok... více
Jídlo a pití 25.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Recept

Připravte si nadýchané makové bochánky a koláč s karamelizovanými hruškami nebo zkuste knedlíky podle michelinského šéfkuchaře

Podzim v kuchyni voní mákem, hruškami i lahodnou... více
Jídlo a pití 16.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hledání podpory i prostoru. Skončí Kavárna, co hledá jméno a FreshCube?

Gourmetguruovi se v posledních dnech donesly... více
Jídlo a pití 12.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Nejpálivější zmrzlinu na světě vyrobí pražský zmrzlinář. Kdo bude ambasadorem nové Grand Kitchen?

Známý pražský zmrzlinář se chystá v říjnu... více
Jídlo a pití 11.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní... více
Jídlo a pití 10.10.2017

Knižní novinky z kuchyně i zahrady: Nakládané dobroty, švédská kuchařka a inspirace od zahradního architekta

Ať už jste v kuchyni začátečníci, chcete si... více
Jídlo a pití 09.10.2017

Vyznáte se v označení sektů? Poradíme, jak vybrat ten správný

Existuje spousta druhů sektů pro různé příležitosti. Jak se v nich ale vyznat a podle čeho vybírat?... více
Jídlo a pití 16.10.2017

Šestý ročník Prague Coffee Festivalu poradí, jak vycvičit smyslové schopnosti nebo se vylepšit v latté artu

O víkendu 14. a 15. října 2017 se v nově... více
Jídlo a pití 09.10.2017
Recept

Podzimní pokrmy, které zahřejí: Zkuste mrkvovou polévku s citrusy, francouzské rillettes nebo klasickou koprovku

Hledáte inspiraci pro podzimní pokrm, který... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pivnice na poděbradské kolonádě a konopné pivo pod šumavskými kopci

Poděbradský Náš Hostinec si vzal část inspirace z... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Krkovice s kapkou jedlového oleje, oranžové víno a restaurační úroda v obchodním centru

Nový koncept restaurace home by Unic postavil... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Café Buddha připravují smaženého kraba s omáčkou

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Beskydský gastrofestival s michelinským kuchařem a vinohradský Plečnik

Dvoudenní festival nejen valašských specialit... více
Jídlo a pití 28.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Mlýnec změní tvář, propojí se s přírodou a otevře kuchyni. Začíná také festival švýcarských chutí

Podzim je poslední možností pro návštěvu... více
Jídlo a pití 27.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Home by Unic připravují jelení hřbet na červeném víně

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na... více
Jídlo a pití 26.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Cukrárna Myšák oprašuje legendární sacher, větrník i karamelový pohár

Zrekonstruovaná cukrárna Myšák ve Vodičkově ulici... více
Jídlo a pití 21.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo a pití 19.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pivo s vůní uzeného z loketského podhradí

V královském městě Loket upoutává pozornost nejen majestátní hrad, ale také stylový rodinný... více
Jídlo a pití 22.09.2017

Novinky v podzimních menu: Fíky s mangem, čtyřchodové brunche i pivo, které leželo 150 dnů ve sklepech

Kontrasty barev i chutí hrají na podzim talíře v... více
Jídlo a pití 13.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak se peče ve Spižírně pod stropem z divokých rostlin

V Korunní ulici na pražských Vinohradech otevřelo koncem léta nové designové bistro. V kuchyni... více
Jídlo a pití 12.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují polévku z hříbků

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Jídlo a pití 12.09.2017

Kávové novinky: Nespresso se inspirovalo baristickým uměním a představilo nové směsi i kávovar pro latté art

Profesionální baristé se zabývají harmonizací... více
Jídlo a pití 07.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café de Paris otevřelo u Lennonovy zdi bistro. Brněnský Pavillon má nového šéfkuchaře

Francouzská kavárna v centru Prahy Café de Paris... více
Jídlo a pití 07.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le terroir připravují uzenou makrelu

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský"... více
Jídlo a pití 05.09.2017
  Celkem nalezeno: 2382.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama