reklama

Ego - rubrika: Jídlo a pití

Zápisky protivného hosta: Jak se slaví podzim v žofínské kuchyni? A po Nemléku přichází Nejogurt

Mladá česká firma, která dodává do kaváren už rok... více
Jídlo a pití 18.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Větší prostor pro zdravou výživu a vietnamské speciality, které se zabydlely v metru

Sklizeno otevřelo svou dosud největší prodejnu... více
Jídlo a pití 19.10.2017

První master blenderka na světě, Jamajčanka Joy Spenceová, přivezla do Prahy vlastní luxusní rum. Skvělý je s hořkou čokoládou

První master blenderka na světě přijela na skok... více
Jídlo a pití 18.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Recept

Připravte si nadýchané makové bochánky a koláč s karamelizovanými hruškami nebo zkuste knedlíky podle michelinského šéfkuchaře

Podzim v kuchyni voní mákem, hruškami i lahodnou... více
Jídlo a pití 16.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hledání podpory i prostoru. Skončí Kavárna, co hledá jméno a FreshCube?

Gourmetguruovi se v posledních dnech donesly... více
Jídlo a pití 12.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Nejpálivější zmrzlinu na světě vyrobí pražský zmrzlinář. Kdo bude ambasadorem nové Grand Kitchen?

Známý pražský zmrzlinář se chystá v říjnu... více
Jídlo a pití 11.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní... více
Jídlo a pití 10.10.2017

Knižní novinky z kuchyně i zahrady: Nakládané dobroty, švédská kuchařka a inspirace od zahradního architekta

Ať už jste v kuchyni začátečníci, chcete si... více
Jídlo a pití 09.10.2017

Vyznáte se v označení sektů? Poradíme, jak vybrat ten správný

Existuje spousta druhů sektů pro různé příležitosti. Jak se v nich ale vyznat a podle čeho vybírat?... více
Jídlo a pití 16.10.2017

Šestý ročník Prague Coffee Festivalu poradí, jak vycvičit smyslové schopnosti nebo se vylepšit v latté artu

O víkendu 14. a 15. října 2017 se v nově... více
Jídlo a pití 09.10.2017
Recept

Podzimní pokrmy, které zahřejí: Zkuste mrkvovou polévku s citrusy, francouzské rillettes nebo klasickou koprovku

Hledáte inspiraci pro podzimní pokrm, který... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pivnice na poděbradské kolonádě a konopné pivo pod šumavskými kopci

Poděbradský Náš Hostinec si vzal část inspirace z... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Krkovice s kapkou jedlového oleje, oranžové víno a restaurační úroda v obchodním centru

Nový koncept restaurace home by Unic postavil... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Café Buddha připravují smaženého kraba s omáčkou

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Beskydský gastrofestival s michelinským kuchařem a vinohradský Plečnik

Dvoudenní festival nejen valašských specialit... více
Jídlo a pití 28.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Mlýnec změní tvář, propojí se s přírodou a otevře kuchyni. Začíná také festival švýcarských chutí

Podzim je poslední možností pro návštěvu... více
Jídlo a pití 27.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Home by Unic připravují jelení hřbet na červeném víně

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na... více
Jídlo a pití 26.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Cukrárna Myšák oprašuje legendární sacher, větrník i karamelový pohár

Zrekonstruovaná cukrárna Myšák ve Vodičkově ulici... více
Jídlo a pití 21.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo a pití 19.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pivo s vůní uzeného z loketského podhradí

V královském městě Loket upoutává pozornost nejen majestátní hrad, ale také stylový rodinný... více
Jídlo a pití 22.09.2017

Novinky v podzimních menu: Fíky s mangem, čtyřchodové brunche i pivo, které leželo 150 dnů ve sklepech

Kontrasty barev i chutí hrají na podzim talíře v... více
Jídlo a pití 13.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak se peče ve Spižírně pod stropem z divokých rostlin

V Korunní ulici na pražských Vinohradech otevřelo koncem léta nové designové bistro. V kuchyni... více
Jídlo a pití 12.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují polévku z hříbků

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Jídlo a pití 12.09.2017

Kávové novinky: Nespresso se inspirovalo baristickým uměním a představilo nové směsi i kávovar pro latté art

Profesionální baristé se zabývají harmonizací... více
Jídlo a pití 07.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café de Paris otevřelo u Lennonovy zdi bistro. Brněnský Pavillon má nového šéfkuchaře

Francouzská kavárna v centru Prahy Café de Paris... více
Jídlo a pití 07.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le terroir připravují uzenou makrelu

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský"... více
Jídlo a pití 05.09.2017

Novinky ze světa bylinek a čajů: Sonnentor pořádá o víkendu tradiční slavnosti, v září otevře prodejnu v centru Prahy

Společnost Sonnentor, která letos slaví 25 let,... více
Jídlo a pití 01.09.2017

Skvělá gastronomie nad Prahou. Jak se obědvá v oblacích s michelinským šéfkuchařem

Do Prahy se vrátila akce "Dinner in the Sky", jídlo servírované v oblacích. Pro hosty vaří vídeňský... více
Jídlo a pití 01.09.2017

Hra pro všechny smysly: Jak uvést šumivé víno do harmonie s jídlem

U sektu i u jídel se projevuje vždy několik aromat. Ta, která jsou dominantní, cítíme na jazyku při... více
Jídlo a pití 31.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prohřátí organismu s pomocí celeru i švestek a izraelské bistro v Praze

Šéfkuchař Marek Šáda na září připravil menu, v... více
Jídlo a pití 29.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace... více
Jídlo a pití 29.08.2017

Gastroakce: Září přeje proseccu, pivu i asijské kuchyni

Zářijové víkendy budou patřit gastronomickým festivalům. Venku je pořád příjemně teplo, a tak se... více
Jídlo a pití 25.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Design i na talíři a levandulové donuty

Svěží chléb s mascarpone, rajčaty a mozzarellou potěšil Gourmetgurua v designovém bistru v... více
Jídlo a pití 23.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Rybí bistro a kozí sýr s grilovanými meruňkami

Bistro s čerstvými rybami a mořskými plody objevil Gourmetguru na pražských Vinohradech. Zjistil... více
Jídlo a pití 22.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně připravují selátko se zelím, cibulkou a bramborem

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Jídlo a pití 22.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Bagety, chléb a dorty s vůní Francie

Petite France je pekařský obchod na pražském Novém Městě, inspirovaný francouzskými cestami svých... více
Jídlo a pití 22.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Americké jižanské kuře, které připravují v Dejvicích

Na okraji pražských Dejvic otevřela minulý měsíc restaurace zaměřená na americkou jižanskou... více
Jídlo a pití 17.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Letní těstoviny v Café Záhorský a Veganland počtvrté v Praze

Café Záhorský je příjemná designová kavárna v... více
Jídlo a pití 14.08.2017

Gastroakce pro druhou polovinu léta: Francouzský kuchařský host V Zátiší i cibulová slavnost na česko-rakouských hranicích

Na druhou polovinu léta chystají české... více
Jídlo a pití 10.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Roastbeef s vůní lesa a bubenečský Slamník v novém

Kde se občerstvit, když se celé odpoledne procházíte rozsáhlým Kunratickým lesem? Do zahradní... více
Jídlo a pití 10.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Signature, luxusní restaurace na brněnské dálnici

Otevřít luxusní restauraci hned vedle kasina a ještě ke všemu na dálnici působí trochu jako... více
Jídlo a pití 07.08.2017

Jak nejlépe připravit maso na způsob barbecue? Potřebujete hlavně trpělivost

Barbecue neboli BBQ je způsob grilování masa oblíbený především v USA a Austrálii. Od klasického... více
Jídlo a pití 03.08.2017

Šumivé koktejly: Pomerančová šťáva nebo rybízový likér skvěle doplní jemné bublinky

Překvapte přátele míchanými drinky ze sektu. Hodí... více
Jídlo a pití 02.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: "Škvarková" pomazánka bez sádla boduje na pražské Letné

Sádlo a škvarky patří k tradičním položkám české gastronomie. Tak trochu jinou českou kuchyni... více
Jídlo a pití 02.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v bistru Premier Mercato připravují rizoto s krevetami

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé obědy i pohodové posezení u kvalitního vína... více
Jídlo a pití 01.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Sushi až pod nos. V Nymburce otevřel nový bar s japonskými pochoutkami

V městečku, jako je středočeský Nymburk, se... více
Jídlo a pití 02.08.2017
  Celkem nalezeno: 2362.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama