Jak správně na pivo v hotelu Říká se, že kde se pivo vaří, tam se dobře daří. A také, že pivo vaří pivovarník, ale dělá ho hospodský. Správná péče o pivo během jeho cesty ke... 25. 3. 2008 ▪ 3 min. čtení
Zaměřeno na: Konvektomaty Jednoduchost nejen při přípravě, ale i údržbě řadí konvektomaty mezi základní spotřebiče v gastro provozech. Úprava pokrmů je velmi šetrná k... 25. 3. 2008 ▪ 3 min. čtení
Vidličky a nože skáčou po... Když hoteliér ví, že příbory patří mezi věci, které zákazníci sebou často odnáší, pak se mu do jejich pořizování příliš investovat nechce. Ale... 3. 12. 2007 ▪ 3 min. čtení
Trendy ve stolování Inspiraci pro současné trendy ve stolování jsem se rozhodla čerpat nikoliv u nás, ale na západ od našich hranic. 3. 12. 2007 ▪ 3 min. čtení
Navrhněte si minibar Možnost naplnit si hotelový minibar přesně tak, jak je hostům libo, není ve Spojených státech amerických žádnou novinkou. Některé hotely dokonce... 11. 9. 2007 ▪ 2 min. čtení