Vybavení

Jak správně na pivo v hotelu

Říká se, že kde se pivo vaří, tam se dobře daří. A také, že pivo vaří pivovarník, ale dělá ho hospodský. Správná péče o pivo během jeho cesty ke...
25. 3. 2008 ▪ 3 min. čtení

Zaměřeno na: Konvektomaty

Jednoduchost nejen při přípravě, ale i údržbě řadí konvektomaty mezi základní spotřebiče v gastro provozech. Úprava pokrmů je velmi šetrná k...
25. 3. 2008 ▪ 3 min. čtení

Vidličky a nože skáčou po...

Když hoteliér ví, že příbory patří mezi věci, které zákazníci sebou často odnáší, pak se mu do jejich pořizování příliš investovat nechce. Ale...
3. 12. 2007 ▪ 3 min. čtení

Trendy ve stolování

Inspiraci pro současné trendy ve stolování jsem se rozhodla čerpat nikoliv u nás, ale na západ od našich hranic.
3. 12. 2007 ▪ 3 min. čtení

Navrhněte si minibar

Možnost naplnit si hotelový minibar přesně tak, jak je hostům libo, není ve Spojených státech amerických žádnou novinkou. Některé hotely dokonce...
11. 9. 2007 ▪ 2 min. čtení