Lanýžový Mikuláš

První prosincový týden je v Atelieru Kalina v pražské ulici Karoliny Světlé k dispozici celé lanýžové menu. Zahrnuje lanýžové bio vejce s omáčkou albufera, risotto s plátky telecího karé, farmářské kuře s černým kořenem nebo sýrový dezert brie de maux s černým lanýžem. Gourmetguru ochutnal první zmíněnou položku a vejce s jemnou krémovou omáčkou a strouhaným lanýžem může jen doporučit. Uspokojující moment, kdy se nakrojené vejce rozteče, dovoluje jíst i očima, chuť je pak naprostá harmonie. Skvělé je také také risotto s telecím karé (na obrázku).

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se