Celkem 60 moderně zařízených studií a apartmánů EA Hotel Apartments Wenceslas Square má plně vybavené kuchyňské linky s příjemným posezením. Atraktivní je nabídka apartmánů s balkony nebo prostornými terasami, které nabízejí příjemné posezení s nádherným výhledem na nejvýznamnější historické památky. Samotná budova Melantrichu si díky své historii, vždy zasloužila pozornost. Název nese podle jména významného českého renesančního nakladatele Jiřího Melantricha z Aventina. V období první republiky se Melantrich stal nejvýznamnějším polygrafickým podnikem v Čechách, který svou činnost ukončil až v roce 1999. Největší pozornosti se však budova těšila v listopadu 1989, kdy z jejího balkonu promlouvaly významné osobnosti sametové revoluce v čele s Václavem Havlem. Také tento pokoj, ze kterého se na jeden z nejznámějších českých balkonů vstupovalo, má EA Hotels v nabídce pro své hosty.

V současnosti EA Hotels na Václavském náměstí provozují také EA Hotel Juliš, v jehož prostorách se nachází oblíbená kavárna Šachový Václavák. Další ubytovací kapacity poskytuje v Ramada hotelu Prague City Centre. Pokoje v nejvyšším patře tohoto hotelu se honosí prostrannými terasami s překrásným výhledem na Prahu a Pražský hrad. Nejmenší, zato nejstylovější ubytovací kapacitu na Václavském náměstí EA Hotels nabízejí v EA Hotelu Rokoko. Hotel oplývá osobitým rázem vycházejícím z historie budovy a snídaně se servírují přímo v prostorách proslulé divadelní kavárny Rokoko.

Hotelový řetězec EA Hotels má za sebou 27 let působení v oboru hotelnictví a cestovního ruchu, je držitelem řady odborných ocenění. Kvalitní ubytování a vysokou úroveň hotelového servisu nabízí převážně ve čtyřhvězdičkových hotelech napříč celou Českou republikou. Aktuálně jeho portfolio přesahuje přes 40 hotelů. Úspěšným se stává také koncept restauračního řetězce pod značkou EA Culinary. EA Hotels je současně osvědčeným partnerem při organizování kongresových, kulturních a sportovních akcí.

Text nevyjadřuje názor redakce