reklama
reklama
Články autora
21. 11.

Puntičkářsky vytříbené Bohemian bistro

Tip: Příjemná zastávka na zahřátí při návštěvě vyhlášených adventních trhů na Kampě. Z nabídky: Šakšuka se sázeným vejcem 195 korun Bohemian...
31. 10.

Patnáct chodů z Levitate

Tip: Z propracovaných dezertů zaujme kombinace foie gras s čokoládou a medovinou. Z nabídky: Jelení hřbet s lanýžovou omáčkou a strouhaným...
24. 10.

Autentista střídá literární kavárnu

Tip: V duchu odkazu literární kavárny zde budou probíhat autorská čtení, křty knih i malé koncerty. Design dostalo na starost architektonické...
10. 10.

Eklérky z Ostravy se valí na Prahu

Tip: Potěší domácí řemeslná zmrzlina, třeba vanilková, pistáciová či maková. Z nabídky: Eklérka s yuzu a malinou 89 korun Benedikt s trhaným...
26. 9.

Na jídlo do chrámu vína

Tip: Milovníky vína potěší pravidelné degustace produkce prestižních vinařství včetně champagne domů. Z nabídky: Candát, kroupy, fazolky,...
22. 8.

Na oběd přímo k řezníkovi

Tip: Předem je možné objednat netradiční partie masa, jako je třeba hovězí jazyk či dršťky. Z nabídky: Přes noc pečená žebra s chlebem 130 korun...
18. 7.

Punčochář září U Matěje

Byznys menu Tip: Vyzkoušejte slavné Punčochářovo karamelové vejce s mangem. Z nabídky: Vepřový řízek smažený na sádle, bramborový salát 310 korun Hovězí...
1 2 3 4 5 ... 42
reklama