reklama
reklama
Články autora
Včera

Na oběd přímo k řezníkovi

Tip: Předem je možné objednat netradiční partie masa, jako je třeba hovězí jazyk či dršťky. Z nabídky: Přes noc pečená žebra s chlebem 130 korun...
18. 7.

Punčochář září U Matěje

Byznys menu Tip: Vyzkoušejte slavné Punčochářovo karamelové vejce s mangem. Z nabídky: Vepřový řízek smažený na sádle, bramborový salát 310 korun Hovězí...
6. 6.

Trhané maso z vinohradské Kro

Byznys menu Tip: Zaujmou netradiční drinky, třeba kombinace ginu s jablkem a křenem. Z nabídky: Trhané koleno, bramborová placka, křenový coleslaw, kimchi...
28. 3.

Secesní jeskyně plná kulinárních pokladů

Ekonom Překvapivé vizuální kreace šéfkuchaře a malíře v jedné osobě Tomáše Horáka. Působivé prostředí umělé krápníkové jeskyně, v níž hrávali Vlasta...
1 2 3 4 5 ... 41
reklama