reklama
reklama
Další články autora / Libor Budinský
17. 8.

Loučeň: Zámek, kde to žije po celý rok

Ekonom Středočeská památka prošla na přelomu tisíciletí celkovou rekonstrukcí. Nyní zámek Loučeň ročně navštíví kolem 160 tisíc lidí. Na své si přijdou...
17. 8.

Jak se praží Kávy pitel

Ekonom Manželé Drahošovi zasvětili starou tvrz kávě. Dovážejí ji z celého světa.
17. 8.

Na víno do Ridiho banky

Byznys menu Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro...
17. 8.

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

Byznys menu V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení...
17. 8.

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Byznys menu Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle.
19. 12. 2017

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k oběduHN+

Byznys menu HN+ Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či...
1 2 3 4 5 ... 33
reklama