reklama
reklama
Další články autora / Libor Budinský
17. 8. 2018

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Byznys menu Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle.
17. 8. 2018

K Augustinům na klasiku v trochu jiném pojetí

Byznys menu V menu Marka Fichtnera hraje prim netradiční kulajda. Potěší i pečená líčka z mořského ďasa na talíři vtipně doprovázená rozloženým salátem...
19. 12. 2017

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k oběduHN+

Byznys menu HN+ Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či...
24. 10. 2017

Na istrijské lanýže do Chorvatského MlýnaHN+

Byznys menu HN+ Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší...
6. 10. 2017

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café BuddhaHN+

Byznys menu HN+ Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé...
25. 9. 2017

Jako "Doma" v restauraci Home by UnicHN+

Byznys menu HN+ Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak,...
11. 9. 2017

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le GrillHN+

Byznys menu HN+ Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo noblesní restaurace. Z předkrmů stojí...
4. 9. 2017

Le terroir: Malá velká Francie v centru PrahyHN+

Byznys menu HN+ Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V...
1 2 3 4 5 ... 33
reklama