reklama
reklama
Další články autora / Libor Budinský
8. 3. 2012

Kam na jaře? Na ostrov whisky nebo safariHN+

HN+ Na dovolenou na jaře? Proč by ne, pokud za zážitky a odpočinkem míříte do afrického národního parku, na vietnamské pláže či do indického...
22. 2. 2012

Indická kuchyně láká vůněmi a barvamiHN+

HN+ Základní suroviny indického jídelníčku představují luštěniny, rýže a zelenina. Proto indickou kuchyni milují především vegetariáni. Ani maso...
11. 1. 2012

Historické víno zraje jen v dubových sudechHN+

HN+ André Dominé, autor prestižní vinařské bible "Víno", byl při své loňské degustační cestě jižní Moravou nejvíce překvapen kvalitou vín z Pálavy....
10. 11. 2011

Symbolem thajské kuchyně je chilliHN+

HN+ I v Česku existují restaurace, kde si gurmáni pochutnají na tradičních thajských jídlech, i kurzy, kde se tyto pochoutky naučíte vařit. Oblíbený...
9. 11. 2010

Výlet do třetihorHN+

HN+ Divoké hory na ostrově Madeira připomínají pohádkové záběry z filmu Avatar. I když z dálky vypadají naprosto nepřístupně, jsou protkané...
12. 9. 2003

Nejezte želví vejce!

Vejce ve tvaru pingpongového míčku je v asijských rybářských vesničkách považováno za pochoutku. Gurmánům tak ročně padne za oběť několik...
12. 9. 2003

Nejezte želví vejce!HN+

HN+ Vejce ve tvaru pingpongového míčku je v asijských rybářských vesničkách považováno za pochoutku. Gurmánům tak ročně padne za oběť několik...
1 ... 29 30 31 32 33
reklama