reklama
reklama
Články autora
15. 2.

Na víno do Ridiho banky

Byznys menuItal Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro...
10. 2.

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

Byznys menuV Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení...
18. 1.

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Byznys menuGastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle.
19. 12. 2017

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k obědu

Byznys menuPražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či...
24. 10. 2017

Na istrijské lanýže do Chorvatského Mlýna

Byznys menuChorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší...
6. 10. 2017

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café Buddha

Byznys menuJedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé...
25. 9. 2017

Jako "Doma" v restauraci Home by Unic

Byznys menuŠéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak,...
1 2 3 4 5 ... 31
reklama