reklama
Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 0 17.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 0 07.08.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 0 28.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 0 24.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 0 17.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 0 03.07.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 26.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 0 12.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 0 05.06.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 0 29.05.2017
ego!

Když se cesta stane cílem: Ve Švýcarsku se vyplatí nepospíchat a vydat se vlakem do lesů a hor

Nejsou nejrychlejší, nejmodernější ani... více
Speciál švýcarsko 0 23.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017
Byznys menu

Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či... více
Restaurace 0 15.05.2017
Byznys menu

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Restaurace 0 05.05.2017
Byznys menu

Kůzle, treska, nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu

Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i... více
Restaurace 0 01.05.2017
ego! speciál

Pohádkový Luzern: Navštívili jsme jedno z nejkrásnějších měst Evropy

Země helvétského kříže se pyšní krajinou ozdobenou alpskými štíty, lesy, jezery i krásnými... více
Speciál 0 21.04.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Restaurace 0 27.03.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Sázka na skvostné chutě v Portfoliu: Zkuste pečené mušle svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Restaurace 0 13.02.2017
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Komorní atmosféra v letňanském Blue Orange: Zkuste výtečná hovězí žebra s medem a chilli papričkami

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a... více
Restaurace 0 30.01.2017
  Celkem nalezeno: 595.
 
 Zobrazuji: 1 - 30. Další>    Konec>>

O autorovi

reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama