reklama
reklama
Další články autora / Radka Hrdinová
31. 8. 2011

Flóra a fauna od Tiffanyho

Luxusní skleněné lampy a další objekty. se staly synonymem americké secese.
31. 8. 2011

Co umějí nové pračky

Aktuální modely mají větší kapacitu, šetří. vodou, samy si zvolí vhodný program.
24. 8. 2011

Rozpačitý konec dočasného opatření

Poslední fáze deregulace nájemného získává obrysy. Radnice velkých měst, kde na základě ministerské výjimky bude regulace platit do konce roku...
24. 8. 2011

Jak zkrotit slunce

Konečně je tu léto a s ním i slunce, vítané i nevítané - zvlášť doma za oknem. Jak jej vykázat do správných mezí, aby doma nebylo pokaždé, když...
17. 8. 2011

Jak šel čas s Georgem Nelsonem

Hodiny Ball Clocks se zrodily z čmáranice na večírku. Na katedru architektury ho zahnala bouřka.
17. 8. 2011

Alternativa, nebo jen způsob financování?

Po dvaceti letech, kdy členové bytových družstev houfně usilovali o převedení bytů do osobního vlastnictví, je myšlenka družstevního bydlení...
10. 8. 2011

Když módní značky dělají nábytek

Na Armaniho křeslech se projevila jeho fascinace orientální kulturou. Diesel umí do designu nábytku promítnout to, co oslovuje jeho zákazníky v...
19. 11. 2012

Dalí a rty Mae West

Výlety Salvadora Dalího do světa interiérového designu stejně jako jeho malby odrážejí osobnost člověka, který byl vždy přesvědčen o své...
27. 7. 2011

Křeslo red & blue: geometrie nade vše

Bývá pokládáno za důkaz toho, že modernistický nábytek má jen málo společného s pohodlím člověka, který jej užívá. A přesto se jedná o jeden z...
27. 7. 2011

Poslední zvonění pro Automat Svět

Pokuta 180 000 korun za zanedbání péče o památku. Pražský magistrát se bojí o osud Paláce Svět. Té budovy, kterou v řadě povídek proslavil...
27. 7. 2011

Zelené střechy

Rostliny zvýší životnost střechy. minimálně na dvojnásobek.
13. 7. 2011

Klášterní ambit v současném pojetí

Zase další ošklivá kostka. Už by se konečně mohli naučit stavět něco hezkého, zaslechla jsem nedávno kritiku na adresu moderní architektury....
13. 7. 2011

Čím topit v grilu

Klasické dřevěné uhlí dává ideální "měkké" teplo, porézní lávové kameny se obtížně čistí.
13. 7. 2011

Tipy od mistra

Jak si vychutnat grilování? Radí šéfkuchař Dalibor Navrátil, který se v Pražském kulinářském institutu na letní party specializuje. Maso z...
29. 6. 2011

Současný design na zámku

Šest výstav zajímavých tvůrců tvoří vybranou hostinu, která stojí za ochutnání.
1 2 3 4 5 6 7 ... 19
reklama