reklama
reklama
Články autora
5. 5. 2009

Od mušlí k čekance

Čekanka, pivo a hranolky: tři nosné sloupy belgické gastronomie. Prvnímu se říká bílé zlato, druhý je nejoblíbenější ingrediencí a třetí se...
24. 2. 2009

Česká noblesní klasika

Zdeněk Pohlreich pro gurmány i gurmety znovuobjevil lahůdku připravovanou z telecích či hovězích líček. Přišel s nimi právě včas, kdy všude v...
10. 2. 2009

Nastal čas zabijaček

Při vyřčení slova zabijačka se milovníkům vepřového sbíhají sliny. Vidí jitrnice, jelita, tlačenky, ovary, čerstvé škvarky a těší se, jak si...
5. 8. 2008

Snoubení českého piva a asijské kuchyně

Zapít mohutným douškem piva tučnou pečínku patří k české kulturně-společenské tradici víc než poslech Mé vlasti Bedřicha Smetany. Jak ukazují...
1
reklama