reklama
reklama
Další články autora / Jan Záluský
16. 6. 2014

Převážení živých ryb je vědaHN+

HN+Aby losos, kterého dostanete na talíři k obědu, skvěle chutnal, nesmí být před smrtí příliš stresovaný. Cesta z farmy na rybí jatka však ještě...
16. 6. 2014

Uspěli jsme díky specializaciHN+

HN+Když to trochu přeženu, zákazník je pro mě bůh a podle toho se k němu musím chovat. Nemohu mu diktovat jen proto, že jsem velká firma, říká...
9. 6. 2014

V podniku musí být disciplínaHN+

HN+Podnikatel Jiří Hlavatý v lecčem připomíná prvorepublikové pány továrníky. Šestašedesátiletý šéf textilky Juta často opakuje, že se musí o svoje...
12. 5. 2014

EditorialHN+

HN+Když se menších podnikatelů zeptáte, zda někdy přemýšleli o využití evropských dotací, spousta z nich se zatváří odmítavě - znamená to plno...
12. 5. 2014

Úředníci zkoumají faktury i strojeHN+

HN+Se vzrůstajícím počtem schválených evropských dotací stoupá počet úředních kontrol, zda jejich čerpání a využití proběhlo podle pravidel. Podle...
1 ... 6 7 8 9 10 ... 72
reklama