reklama
reklama
Další články autora / Jan Záluský
11. 5. 2015

Kdo si objednal ten mixér?HN+

HN+ Ve které fázi existence firmy jí hrozí největší riziko krachu? I když se názory odborníků liší, shodují se v tom, že velmi nebezpečná je etapa...
13. 4. 2015

Ještě jeden eskalátor, prosímHN+

HN+Doba dojení evropské dotační kravičky se přiblížila. Do léta by měly úřady zveřejnit první...
23. 3. 2015

Značka Mixit expandovala do Severní AmerikyHN+

HN+Česká firma Mixit, která nabizí zákazníkům možnost objednat si přes internet svoji vlastní směs müsli, se pokouší prorazit v Kanadě. Tržby...
8. 3. 2015

Poklad poznání ve vaší kapseHN+

HN+Odlišit se a dělat věci jinak. Rada, kterou už někdy dostal snad každý podnikatel, který zvažoval, jak vylepšit svůj byznys. Hledání zajímavého...
15. 2. 2015

Nejlepší místo pro podnikáníHN+

HN+Ne, titulek nemluví o Česku. Ale mohl by. Před námi zbývá už "jen" 43 příček. Řeč je o žebříčku Světové banky, která vyhodnocuje země, kde se...
15. 2. 2015

Aby se host nenudil, na pokoj dostane rybkuHN+

HN+Už dvanáct let čeří vody českého hotelového byznysu. Rád dělá věci jinak. Hoteliér Lukáš Pytloun nyní chystá překvapení v podobě supermoderního...
7. 12. 2014

EditorialHN+

HN+Už skoro celou jednu dekádu hledají Hospodářské noviny každoročně nejlepší tuzemské podnikatele a živnostníky. Vítězové devátého ročníku soutěží...
1 2 3 4 5 6 7 ... 72
reklama