reklama
reklama
Další články autora / Petra Pospěchová
30. 7. 2013

Nejisté kotviště

Mollo 22 U Průhonu 22, Praha 7 tel.: 220 563 348 e-mail: rezervace@molo22.cz www.molo22.cz Opakované návštěvy restaurace o ní člověku většinou...
26. 7. 2013

Morčák čili vlk

Jemná chuť rybího masa, sezonní zelenina, čerstvě utržené bylinky... lepší jídlo si na léto jen stěží představit. A pokud se pustíte cestou...
22. 7. 2013

Oběd do kanceláře

Sushi Time mail@sushitime.cz www. sushitime.cz Kdyby neexistoval rozvoz jídla, řada ang-losaských rodin by nejspíš zahynula hlady. Místo...
18. 7. 2013

Někdy si sama ordinuji ticho

V mezinárodní hierarchii agentury Ogilvy vystoupala Vanda Wolfová vysoko, její tým má na starosti ty největší a nejprestižnější klienty. Ona...
17. 7. 2013

Burger s překvapením

Peter's Burger Pub Pernerova 32/10, Praha 8 tel.: 222 312 091 http://burgerpub.cz Jaké by mělo být místo, kam se chcete často vracet? V jistém...
11. 7. 2013

Drbáky a weizany

České západní pohraničí je zřejmě nejknedlíkovějším regionem v Evropě. Knedle se tu dělají ze všech myslitelných druhů mouky, brambor i tvarohu....
2. 7. 2013

Balkán voní ohněm

Gigi Migi Gril V pevnosti 16/2, Praha 2 Tel.: 774 341 644 Když jsem před časem v našem listě psala o půvabech balkánské kuchyně, často se mi do...
27. 6. 2013

Bar pro vyvolené

Je jedno místo na karlovarském filmovém festivalu, kde se potkávají všichni, kDO něco znamenají. Nikdo než VIP sem pozvánku nedostane. V...
27. 6. 2013

Proč milovat Balkán

Země bývalé Jugoslávie, Rumunsko či Albánie mají kuchyni rozmanitou, ale spojují ji intenzivní chutě a čerstvé suroviny. Když se zakousnete do...
26. 6. 2013

Na vlastní jazyk

Ovocný Světozor Vodičkova 39, Praha Angelato Rytířská 27, Praha Cremeria Milano Husova 12, Praha Pokud se od uzávěrky nic nezměnilo, teploměr...
20. 6. 2013

Rusalkovsky lehké nudle

Rýžové těstoviny jsou pro léto jako stvořené. Skvěle se hodí do studených salátů ovoněných koriandrem a chilli i k výraznějším thajským nebo...
19. 6. 2013

Proměna v Lokál

Lokál Nad Stromovkou Nad Královskou oborou 31, Praha 7 tel: 220 912 319 e-mail: nadstromovkou@ambi.cz Když změní podnik v anglosaských zemích...
13. 6. 2013

Ovoce nad ohněm

Je neobyčejně šťavnaté, na povrchu zkaramelizované a má omamující intenzivní chuť. Ovoce na gril přichází většinou poslední nejen proto, že je...
11. 6. 2013

Příběh o rýži

Alriso Betlémské náměstí 1, Praha 1 tel: 222 233 341 e-mail: info@al-riso.cz Máte rádi rýži? Myslím: máte opravdu hodně rádi rýži? Potom byste...
6. 6. 2013

Sladké a trpké

Jahody i rebarbora jsou skvělými surovinami pro časně letní pečení, ať už je dáte do knedlíků či na koláč. Spojení obou však vytváří jedinečnou...
4. 6. 2013

Nasekáno

CHOP´D Sokolovská 79, Praha 8 e-mail: info@chopd.cz www.chopd.cz Redakce Hospodářských novin se během příštího měsíce bude stěhovat do pražského...
30. 5. 2013

O paprikách a Charvátech

Jižní Morava je místem, kde se setkávají nejen moravská a rakouská kulinární tradice. Svoji stopu tu zanechaly také kuchyně balkánská a...
28. 5. 2013

Provinční Saiko

SAIKO Proletářská 195, Liberec Tel.: 774 484 003 e-mail: info@liberec-ubytovani.cz www.saikorestaurant.cz Zní to takhle na dálku moc hezky: v...
23. 5. 2013

Špenát v truhlíku

První měsíce, kdy slunko převáží nad zamračeným nebem, jsou ideální k založení vlastní zahrádky. Pokud nevlastníte alespoň kousek země, můžete...
21. 5. 2013

Na všední dny

FOOD LOVE Štefánikova 37, Praha 5 e-mail: foodlove@seznam.cz www.facebook.com/FoodLovePraha/info Během těch let, co píšu o jídle, jsem zjistila,...
1 2 3 4 5 ... 53
reklama