18. 2. 2013
18. 2. 2013
Fusion kuchyně ve švýcarském Zermattu, uzené jelení a kamzičí maso v Rakousku, zimní risotto v italském Alto Adige nebo jehněčí steaky ve...
22. 2. 2013
22. 2. 2013
Země, v níž Alpy tvoří dvě třetiny rozlohy, se může na první pohled mezi takovou Itálií nebo Francií zdát gastronomickým outsiderem. Výhodou...
14. 2. 2013
14. 2. 2013
Bigos byl jídlem, které zahřívalo lovce na zimních výpravách, na delší cestu si jej do soudečku brávali i formani. Základní podoby má dvě:...
12. 2. 2013
12. 2. 2013
Burrito loco Spálená 34, Praha tel.: 602 281 866 www.burritoloco.cz Mexické podniky se v Praze nikdy nevyskytovaly zrovna masově, a pokud už tu...
7. 2. 2013
7. 2. 2013
Šéfkuchařka Reine Sammutová je jednou z mála žen, jejichž práce byla oceněna michelinskou hvězdičkou. Provensálská restaurace Auberge la Feniere...
5. 2. 2013
5. 2. 2013
Máneska Mánesova 95, Praha-Vinohrady tel.: 222 212 052 mail: info@maneska.com www.maneska.com Ambiente na pražských Vinohradech bývalo svého...
31. 1. 2013
31. 1. 2013
Jeden kámen ze hřbitova dokázal na několik let změnit život obyvatel Nového Boru. A taky do severočeského městečka na dva roky přitáhl Jana...
31. 1. 2013
31. 1. 2013
Nebojte se koření a zapomeňte na nekvalitní ingredience: to jsou dvě základní pravidla pro dokonalou pomazánku. Když je dodržíte, bude skvělá,...
29. 1. 2013
29. 1. 2013
U Smutných (známo spíše jako U Dodlana) Bedřichov 289 mail: smutnar@seznam.cz tel.: 607 175 758 ww.usmutnych.cz K Dodlanovi mě poslal Tomáš...
22. 1. 2013
22. 1. 2013
Loving Hut Londýnská 35, Praha 2 tel.: 222 515 006 mail: info@lovinghut.cz www.lovinghut.cz Že se dá chutně vařit bez masa, o tom jsem nikdy...