17. 1. 2013
17. 1. 2013
Je jen málo větších strašáků pro začínající hospodyni než paštika. Vyhlíží sofistikovaně, postup k přípravě je dlouhý jako Lovosice a složitý...
15. 1. 2013
15. 1. 2013
Mistral Café Valentinská 11, Praha 1 tel.: 222 317 737 e-mail: mistralcafe@mistralcafe.cz www.mistralcafe.cz Kolem Mistral Café chodím už docela...
10. 1. 2013
10. 1. 2013
Fakt, že existují tisíce odrůd jablek, je v kuchyni trochu matoucí, zároveň však velmi inspirativní. Otestujte, které jablko vám nejvíc chutná v...
8. 1. 2013
8. 1. 2013
Drahé a podprůměrné Tobiko Španělská 2, Praha 2 tel.: 723 337 337 mail: sushi@tobiko.cz www.tobiko.cz Je to asi rok, co jsem na tomto místě...
3. 1. 2013
3. 1. 2013
Fazole patří k nejoblíbenějším surovinám mexické kuchyně. Připravit se z nich dá nejen obligátní kovbojský kotlík, jaký mívají k večeři rančeři...
1. 1. 2013
1. 1. 2013
Na konci Ke Slivenci 36, Praha 5 tel.: 702 061 564 mail: nakonci@nakopci.com http://nakopci.com Když před nějakými pěti lety Titus Eliáš a Jan...
21. 12. 2012
21. 12. 2012
O Vánocích se na Valašsku a Slovácku tradičně vaří polévka ščedračka. Dlouho předtím, než ji hospodyně postaví na plotnu, začínají svátky...
18. 12. 2012
18. 12. 2012
Kalina Dlouhá 12, Praha 1 tel.: 222 317 715 mail: info@kalinarestaurant.cz www.kalinarestaurant.cz Vždycky jsem vtipkovala, že pět hvězdiček si...
14. 12. 2012
14. 12. 2012
Nabídka ovocných šťáv na trhu je absurdně nepřehledná. Většinu představují více či méně naředěné ovocné koncentráty. Některé obsahují 100 %...
12. 12. 2012
12. 12. 2012
Oblaca Mahlerovy sady 1, Praha 3 mail: oblaca@oblaca.cz tel.: 777 477 577 www.oblaca.cz Restaurace v žižkovském vysílači léta poskytovala zcela...