15. 1. 2014
15. 1. 2014
Dramatická krajina, fascinující historie a ochutnávky v desítkách palíren. To je Skotsko. Přečtěte si, jak klasická jednosladová skotská whisky...
15. 1. 2014
15. 1. 2014
Od USA, Kanady přes Irsko a Indii po Japonsko, tam všude vznikají výtečné whisky. Jedna země však byla a stále je vzorem ostatním a v srdcích...
15. 1. 2014
15. 1. 2014
Tyto lahve ukazují šíři stylů a projevů výtečné whisky. Ardbeg a Nikka, krom svých nesporných kvalit, zároveň patří mezi srdeční palírny autora.
15. 1. 2014
15. 1. 2014
Whisky je po rumech druhým nejoblíbenějším destilátem českých barů, říká Miloš Danihelka, barman pražského podniku AnonymouS Bar.
6. 1. 2014
6. 1. 2014
Horké víno, svařené víno, Glühwein, glögg, forralt bor či mulled wine - svařák je populární všude tam, kde se pije víno a zároveň...
4. 12. 2013
4. 12. 2013
Slavné Champagne, stále populárnější Prosecco, ale i překvapivé lahve malých českých vinařů. Přinášíme vám tipy na šumivá vína v několika...
27. 11. 2013
27. 11. 2013
Anglické, velšské, či snad dokonce skotské víno? Výborné pivo určitě, stejně jako skvělý cider a opomenout nelze gin a whisky, ale klasické, z...
18. 11. 2013
18. 11. 2013
Odrůda Nebbiolo dozrává jako jedna z posledních v době, kdy se nad piemontskými kopci převalují závoje podzimní mlhy. Jméno ale dostala spíše z...
5. 11. 2013
5. 11. 2013
Když se na podzim venku ochladí a krajinu zahalí mlhy, chuť na červená vína jako zázrakem posílí. Co třeba na takové, které má mlhu přímo ve...
5. 11. 2013
5. 11. 2013
Nejlepším someliérem České republiky je Jakub Přibyl z pražské restaurace Kalina. Alespoň tedy podle soutěže Trophée Bohemia Sekt 2013, která se...