reklama
reklama
Další články autora / Senta Čermáková
23. 9. 2016

Růžová rozlučka s létemHN+

HN+Someliéři umí často rozeznat odrůdy či oblasti, z kterých víno pochází, ti nejlepší i konkrétního vinaře a ročník. Co someliérům někdy nejde, je...
9. 9. 2016

B není žádné béčkoHN+

HN+Přitočí se ke mně u regálu, přísně se mi podívá do nákupního košíku a nadechne se. Říkám si, že bude-li následovat přednáška o počínajícím...
19. 8. 2016

Vlašák s meruňkamiHN+

HN+Přes kruhák rovně a pak hned první doprava, zní instrukce. Mou nejoblíbenější restauraci na jih od Lipna je napoprvé těžké najít, trocha úsilí...
22. 7. 2016

Francouzská legendaHN+

HN+Do restaurace Bruxx se chodí na ústřice a k nim je, jak známo, nejlepší sklenka Chablis. To zde mají vynikající, jak jsem se několikrát...
8. 4. 2016

Víno, které umí mluvitHN+

HN+Manžel se ke mně naklonil a řekl: "Být tady sám, mohl jsem vyženit vinařství!" Ovšemže přeháněl, jak je jeho zvykem. A též přecenil fakt, že mu...
1 2 3 4 5 6 7 8
reklama