reklama
reklama
Články autora
26. 9.

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ První zmínky o krásné chalupě na bedřichovské křižovatce pocházejí z roku 1870. Později sloužila jako rekreační objekt pro Pražské teplárny a v...
12. 9.

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ Karel Šimůnek a Petr Hajný jsou kamarádi přes patnáct let, potkali se tehdy ve Ville Richter. Oba se v gastronomii pohybují už dlouho a...
16. 5.

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ Nový život, nový švih, nový příběh! To všechno umí dokonalý gastro koncept vdechnout budově, která má za sebou neméně slavné vrcholy i propady....
15. 11. 2018

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ Čtyři návštěvy, čtyři fotky, čtyři tipy. Čtyři regiony, čtyři různé žánry a také čtyři místa, kterým jsem dal svoje #jidlove. První je úžasná...
18. 10. 2018

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ Jednoduchost a přitom složitá propracovaná kuchařina, to jsou koncepty, které mě poslední měsíc cvrnkly do nosu a kterým dávám své srdečné...
13. 9. 2018

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ Šumava! Stačí to jen vyslovit a člověku je najednou hrozně příjemně. Když se touláte po stráních mezi kravami v Pošumaví nebo přímo šumavskými...
14. 6. 2018

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ Co mě minulý měsíc na cestách břinklo do nosu? Kde jsem si nejenom pochutnal, ale kde mě i potěšilo, jak daný podnik posouvá to které město?...
17. 5. 2018

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ Co je nového na české gastroscéně? Pořád něco! A to mě moc těší! S přibývajícími podniky se lepší i jejich hosté. Je radost objevit něco...
5. 4. 2018

#jídlove Lukáše HejlíkaHN+

HN+ Je úžasné, že jsou dnes v menších městech restaurace, které mají svůj skvělý koncept ještě promakanější než mnohý podnik v naší metropoli....
1 2
reklama