Ekonom Vyšehrad: Po stopách prvních českých králů Ačkoliv je jeho sláva částečně zastíněna známějším Pražským hradem, sídlem prezidenta republiky, vyšehradská pevnost je pro mnoho lidí... 3. 1. 2019 ▪ 4 min. čtení
Ekonom Od luxusních vil k socialistickému mrakodrapu Střešovice i Dejvice se vyznačují specifickou architekturou. A zatímco střešovická vilová oblast je symbolem klidného rodinného soužití, Dejvice... 29. 11. 2018 ▪ 5 min. čtení
Byznys menu La Casa: Steaky v rytmu argentinského tanga Restaurace disponuje čtyřmi různými místnostmi, včetně dvou barů a lounge, z nichž některé jsou ideálním místem pro pořádání soukromých akcí či... 29. 11. 2018 ▪ 2 min. čtení
Byznys menu Meat Beer: Hrátky s českou kuchyní v centru Prahy Potěší kreativní prezentace bůčku i chuťově delikátní makrela. Od pondělí do pátku vyzkoušejte vedle stálého menu i polední nabídku, která se... 8. 11. 2018 ▪ 2 min. čtení
Ekonom Žižkov jako český Montmartre Pravděpodobně nejsvéráznější z pražských čtvrtí, Žižkov, proslavil především bujarý noční život. Žižkovská historie ale nabízí mnohem víc než... 1. 11. 2018 ▪ 5 min. čtení
Ekonom Kosmopolitní kuchyně v Podolí. Restaurace Soho získává své hosty kreativitou Atmosféru podniku dokresluje do detailů promyšlený interiér. Vedle klasického menu potěší nabídka sushi. Plusem je velký výběr vín a champagne. 1. 11. 2018 ▪ 2 min. čtení
Byznys menu Ze zapomenutých surovin gastronomickou chloubou. Restaurace U Malířů vzdává hold české kuchyni Restaurace nabízí kombinaci tradiční české a francouzské kuchyně. Velkou devízou je široký výběr vín, doporučujeme využít možnost párování s... 11. 10. 2018 ▪ 2 min. čtení
Ekonom Holešovice se staly z někdejší průmyslové čtvrti centrem kultury Na začátku minulého století tam fungovaly továrny, jatka, pivovar a přístav. Holešovicím se říkalo dělnická čtvrť. Důsledkem hospodářské krize a... 27. 9. 2018 ▪ 5 min. čtení
Byznys menu Moderní fusion v luxusním prostředí pankráckého mrakodrapu Šéfkuchař pražského podniku Aureole Jiří Král sází na kreativní kuchyni s neotřelými kombinacemi. Restaurace disponuje několika privátními... 20. 9. 2018 ▪ 3 min. čtení
Ekonom Fine dining na Žižkovské věži. Restaurace Oblaca nabízí nevšední zážitky Pražský Oblaca Restaurant se pyšní skvělým výhledem a příjemnou atmosférou. Vedle nabídky kvalitních vín potěší i výběr signature koktejlů.... 13. 9. 2018 ▪ 2 min. čtení
Ekonom Ze zapomenutého Karlína vyrostla prestižní pražská čtvrť Ze všech pražských čtvrtí udělal největší pokrok Karlín. Během pár let se z omšelé části hlavního města stal vyhledávaným a atraktivním místem,... 30. 8. 2018 ▪ 5 min. čtení
Byznys menu Madame Lyn. Autentická vietnamská kuchyně nabízí klasiku i speciality À la carte menu je stálé, v polední nabídce se však objevují i novinky a méně známé vietnamské speciality. Potěší velký výběr vín od... 23. 8. 2018 ▪ 3 min. čtení
Ekonom Česká kuchyně nejen pro turisty. Restaurant Nuance oživuje českou klasiku Restaurace již několik let prezentuje současné české umění. Až do podzimu si zde můžete prohlédnout díla malíře Jaroslava Grodla. Přes léto... 20. 8. 2018 ▪ 4 min. čtení
Byznys menu Vietnamská kuchyně tak trochu jinak Cafefin vyčnívá nad ostatními kavárnami ve Vinohradech, a to zejména originálním menu. Kavárna má netradiční interiér, v němž se snoubí... 20. 8. 2018 ▪ 3 min. čtení
Golfový klub pro náročné funguje na břehu Vltavy v Hodkovičkách V širších centrech velkých měst golfová hřiště obvykle nenajdete, protože potřebují poměrně velký prostor. Jednu z mála výjimek tohoto pravidla... 28. 6. 2018 ▪ 5 min. čtení
Byznys menu Vůně pražené kávy se snoubí s vůní čerstvého chleba. Ambiciózní podnik oživil pražskou Libeň Kavárna sází na světlý a prostorný interiér s minimalistickým designem a uvolněnou atmosférou. Jídelní nabídka se mění každé tři týdny a vždy se... 17. 8. 2018 ▪ 3 min. čtení