reklama
reklama
28. 2. 2013

Kam se vydat za dobrou kávouHN+

HN+ Jak poznat dobrou kavárnu? Hosté mají na výběr kvalitní odrůdy kávy, které jsou vždy čerstvé a připravené pomocí čistých udržovaných přístrojů....
12. 12. 2012

Zachutná Indům hamburger bez masa?HN+

HN+ Na první pohled zní oznámení amerického koncernu McDonald' s jako nemyslitelný paradox. Nová obchodní strategie, kterou razí řetězec v Indii,...
1. 8. 2012

Kam v Česku zajít na mořské plodyHN+

HN+ Restaurací, které si výtečně poradí s plody moře, přibývá. Většina z nich je v Praze, ale najdou se i výjimky. Jako je třeba brněnské Koishi...
24. 5. 2012

Kde hledat správně orosenou sklenici pivaHN+

HN+ Malé pivovary, kterých v současné době v Česku existuje více než padesát, lákají konzumenty zlatavého moku originálními chutěmi i používanými...
11. 4. 2012

Kam chodí v Česku nakupovat gurmániHN+

HN+ Ještě před pěti lety obchody s lahůdkami jako třeba foie gras - speciality z husích či kachních jater neexistovaly. Nyní už je všechno jinak. V...
1. 3. 2012

Podniky, které nasytí tělo i dušiHN+

HN+ Po vzoru vyhlášených zahraničních klubů i v Česku v posledních letech vznikají restaurační podniky, které svým hostům nabízejí nejen zajímavá...
22. 2. 2012

Indická kuchyně láká vůněmi a barvamiHN+

HN+ Základní suroviny indického jídelníčku představují luštěniny, rýže a zelenina. Proto indickou kuchyni milují především vegetariáni. Ani maso...
11. 1. 2012

Historické víno zraje jen v dubových sudechHN+

HN+ André Dominé, autor prestižní vinařské bible "Víno", byl při své loňské degustační cestě jižní Moravou nejvíce překvapen kvalitou vín z Pálavy....
22. 12. 2011

Ať žijí bublinky, pojďme si připítHN+

HN+ Pověst říká, že tajemství, jak dostat bublinky do vína, objevil ve středověku mnich Dom Pérignon. Dnes ve francouzské oblasti Champagne existuje...
1
reklama