reklama
reklama
Rubrika / Restaurace
15. 2.

Na víno do Ridiho banky

Byznys menuItal Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro...
10. 2.

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

Byznys menuV Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení...
18. 1.

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Byznys menuGastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle.
19. 12. 2017

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k obědu

Byznys menuPražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či...
1 2 3 4 5
reklama