reklama

Ekonom - rubrika: Restaurace

Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 26.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 0 12.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 0 05.06.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 0 29.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017
Byznys menu

Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či... více
Restaurace 0 15.05.2017
Byznys menu

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Restaurace 0 05.05.2017
Byznys menu

Kůzle, treska, nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu

Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i... více
Restaurace 0 01.05.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Restaurace 0 27.03.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Sázka na skvostné chutě v Portfoliu: Zkuste pečené mušle svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Restaurace 0 13.02.2017
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Komorní atmosféra v letňanském Blue Orange: Zkuste výtečná hovězí žebra s medem a chilli papričkami

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a... více
Restaurace 0 30.01.2017
Byznys menu

Snídaně na míru: Na skotské vejce do Bistro'Os

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Podmanivé chutě orientu v Asian Temple

Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Pocta zapomenutým surovinám v malostranské restauraci Augustine. Kdoule či rakytník skvěle ladí se zvěřinou

Kuchyně restaurace Augustine klade důraz na... více
Restaurace 0 09.01.2017
Byznys menu

Restaurace Benada: Pochutnání v grandhotelu, který otvíral sám císař

Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Čerstvé langustýnky a jiná špičková gastronomie Jana Punčocháře v Grand Cru

Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Výjimečný zážitek: Štědrovečerní večeře na Ještědu. Podávat se bude kapr i zvěřina

Ikonická stavba viditelná z dalekého okolí za pár let oslaví kulaté, padesáté narozeniny. Po letech... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Speciality z balkánského venkova v malostranské Luka Lu

Působivý interiér Luka Lu vzdává hold balkánskému naivnímu umění. Spousta předmětů je umístěných na... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Medové pivo a husí játra na víně v Českém ráji

V malebném prostředí Malé Skály na okraji Českého ráje vznikla před několika měsíci moderní... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Smíchovská Husa v moderním kabátě

Tři desítky Potrefených hus už fungují v Česku a na Slovensku. Gastronomická síť propojená s... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Pocta vegetariánské kuchyni v Etnosvětě

Pokud budete pomocí Tripadvisoru a podobných portálů hledat nejlepší vegetariánskou restauraci v... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Kosmopolitní restaurace v centru Prahy. La Loca láká na chilli krevety nebo steak s datlovou omáčkou

Designová restaurace La Loca a nekuřácký hudební... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Výtečná chorvatská kuchyně v pražské Šárce. Vítězí sépiová polévka s kalamáry a inkoustem

Chorvatský mlýn si již dvě dekády drží pověst... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Souznění chutí v noblesní restauraci Le Grill: Mezi nejoblíbenější jídla patří terina z kachních stehen

Elegantní restaurace Le Grill hotelu The Grand... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Parádní atmosféra Lorety v Pyšelích: Precizní česká kuchyně, kreativní kombinace chutí a výhled na green

Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Barová legenda v Pařížské láká na marinovanou chobotnici a avokádo s tuňákem

Bugsy's, jeden z nejslavnějších a neprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Pivovar, lázně a tři restaurace. Vítejte v Panském dvoře v pražských Dolních Počernicích

Komplex Panského dvora v Dolních Počernicích byl... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Gastronomická pocta monarchii. Barokní Mincovna na Staroměstském náměstí láká na svíčkovou a plzeň z tanku

Navzdory svému umístění na Staroměstském náměstí... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Máte hlad? Známe restauraci, kde hrají ódu na burgery. Vítejte v pražském Meat & Greet

Do pomyslného boje o nejlepší burger v metropoli... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Kreativní rybí speciality v podolském Restu

Nabídka podolského Restu stojí na rybích specialitách. Vyhlášené jsou pečené kalamáry, terina z chobotnice či grilovaný meloun se sýrem. V nabídce je... více
Restaurace 0 12.09.2016
Byznys menu

Michelinské menu podávané nad pražskými střechami. Západ slunce za příplatek

V Praze se opět budou jídla servírovat na plošině vytažené do padesátimetrové výšky. O přízeň hostů... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Domácí pohoda v Botanice: za ochutnání stojí výborné jehněčí, vzorně dochucená svíčková i obří řízky

Příjemná restaurace v Areálu Botanika je součástí... více
Restaurace 0 29.08.2016
Byznys menu

Hotel Kašperk vsadil na šumavské biohovězí. Šéfkuchař si na ně postavil vlastní bourárnu

Jídelnímu lístku nově dominuje biohovězí. Podnik... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Neobyčejné karlínské bistro láká na letní menu s krevetami, lososem a chobotnicemi

S nápadem poctivého bistra přišla před rokem parta gastronomických nadšenců, která si přímo na... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Pizza s jahodami? Ristorante Fabiano vsadila na kreativní italskou kuchyni

V nabídce lze narazit na sezonní pizzu s jahodami, kozím sýrem a smetanou. Na Valentýna tu navíc... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Největší "beergarden" v centru Prahy se pyšní prostornou zahradou i rozmanitou gastronomií

V Pivovaru Národní používají otevřený toskánský... více
Restaurace 0 28.04.2017
Byznys menu

Únětické pivo dobylo Prahu, pivovarská restaurace jej míchá snad úplně do všeho

V Úněticích nabízejí beerburger, pivovarský guláš či sladový chléb. V pivovarské restauraci se... více
Restaurace 0 28.04.2017
  Celkem nalezeno: 53.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama