reklama
reklama
Rubrika / Restaurace
17. 8.

Na víno do Ridiho banky

Byznys menu Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro...
17. 8.

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

Byznys menu V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení...
17. 8.

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Byznys menu Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle.
19. 12. 2017

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k oběduHN+

Byznys menu HN+ Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či...
1 2 3 4 5 5 6
reklama