reklama

Ego - rubrika: Jídlo a pití

Byznys menu

Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept:... více
Jídlo a pití 14.12.2017

Štědrý večer u sousedů: Poláci připravují až dvanáct chodů. Patří k nim boršč i pšeničná kaše

Smažený kapr s bramborovým salátem, hrachová nebo... více
Jídlo a pití 13.12.2017

V Ungeltu sáhli po pistolích: Restaurace využívá přístroj, který dovolí nabízet vína po sklenkách bez zvětrání

V tisíciletých prostorách pražské restaurace... více
Jídlo a pití 15.12.2017
Elikatesy

Elikatesy: Banánů berte, kolik unesete. Upečte z nich třeba chleba nebo připravte zmrzlinu

Ego! vám pravidelně přináší novinky z... více
Jídlo a pití 12.12.2017

V kuchyni si i myju nádobí, říká michelinský šéfkuchař, jehož restaurace pojme jen 12 hostů

Ve své restauraci Tilia v jihotyrolském Toblachu... více
Jídlo a pití 11.12.2017

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za... více
Jídlo a pití 06.12.2017

Farmářské trhy se mění na vánoční. Co přinesou a kdy bude mít náplavka zimní pauzu?

Farmářský trh Náplavka na Rašínově nábřeží a... více
Jídlo a pití 05.12.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Lanýže k jemné omáčce s vejcem i k zabijačkovým hodům

Lanýžový Mikuláš První prosincový týden je v Atelieru Kalina v pražské ulici Karoliny Světlé k... více
Jídlo a pití 04.12.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: K Mincovně přibyla Tiskárna a na Žižkově zajděte pod Střechu

K Mincovně přibyla Tiskárna Šéfkuchař David... více
Jídlo a pití 05.12.2017
Rozhovor

Šéfkuchařka "Kamu" Rundusová: V Asii jsem se učila vařit od domorodců

Šéfkuchařka Kamila Rundusová alias Kamu vkládá do vaření velkou energii. Vydává se tisíce kilometrů... více
Jídlo a pití 04.12.2017

Vánoce po italsku: Kohoutí vývar a kuře s parmazánovou pěnou

Češi jsou, co se týče vánoční gastronomie, konzervativnější než Italové. Ti totiž nemají jedno... více
Jídlo a pití 01.12.2017

Fotorecept: Připravte si vanilkové rohlíčky, které se rozplývají. Na másle nešetřete a rohlíčky obalujte horké

Vanilkové rohlíčky patří k Vánocům stejně jako... více
Jídlo a pití 29.11.2017

Francouzským vinařem roku je dle prestižního Guide Hachette 2018 sklepmistr šampaňského domu Alfred Gratien

Tradiční šampaňské Alfred Gratien ze... více
Jídlo a pití 29.11.2017

Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani

Desítky let fungovalo v Kaprově ulici v Praze vyhlášené knihkupectví, které po krátké renovaci... více
Jídlo a pití 28.11.2017

Kaše není nuda. Zkuste si k snídani připravit špenátovou, makovou nebo tvarůžkovou

Kaše dobře zasytí, nastartují organismus a přitom jsou lehce stravitelné. Jak ale dodat snídaňové... více
Jídlo a pití 27.11.2017
Elikatesy

Není kuřecí jako kuřecí: Které maso vybrat a jak k němu připravit skvělou omáčku z pečených paprik

Ego! vám pravidelně přináší novinky z... více
Jídlo a pití 11.12.2017

Sváteční gastronomie s francouzským nádechem: Kam zajít o Vánocích na sladké polínko, luxusní čokoládu nebo šneky

Na Štědrý večer je gastronomický cíl ve většině... více
Jídlo a pití 23.11.2017

Vlastní firmu založili díky rodinnému receptu na paštiky. Těch dnes manželé prodají tisíce měsíčně

Stavební inženýrka a fyzioterapeut z Trnavy... více
Jídlo a pití 22.11.2017

Když se rum spojí s charitativním Movemberem. Jak si prémiový alkohol vychutnat, poradil venezuelský mistr

Dobré rumy vás na přelomu podzimu a zimy... více
Jídlo a pití 22.11.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pařížský bar v bistru Café la Creme a Gastronomické dny pod Sněžkou

Gourmetguru tentokrát navštívil luxusní pražské... více
Jídlo a pití 15.11.2017

Sezona vzácných hub: Inspirujte se lanýžovu pizzou. Prožít můžete celou lanýžovou noc

Jak připravit lanýžovou pizzu? Přidejte játra... více
Jídlo a pití 13.11.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V Brně servírují kachnu s heřmánkovou omáčkou, restaurace u Karlova mostu láká na jelena

Gourmetguru se rozjel vyzkoušet nová menu do Brna... více
Jídlo a pití 10.11.2017
Recept

Lovecká sezona vrcholí: Zkuste daňka s italským šmrncem a jelení kotlety v české úpravě

Lovecká sezona je skvělá příležitost, jak si... více
Jídlo a pití 10.11.2017
Svatomartinská husa

Třikrát svatomartinská husa: Šéfkuchaři radí kořenit badyánem, přidat kapustové listy nebo celerové pyré

Chystáte se letos připravovat svatomartinkou husu... více
Jídlo a pití 09.11.2017

Svatomartinské víno: Co musí splňovat a dokdy bychom ho měli vypít?

Svatomartinské víno může být vyrobeno pouze z určených odrůd. Víte, ze kterých? A víte, dokdy... více
Jídlo a pití 10.11.2017

Nová barová loď zakotvila na pražské náplavce. Láká na koktejly a promítání, teplo v ní bude i přes zimu

Před pěti lety se nechali přesvědčit, aby koupili... více
Jídlo a pití 08.11.2017
Videorecept

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

Šéfkuchař Tomáš Juřík z pražské restaurace La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho nám... více
Jídlo a pití 07.11.2017
Svatomartinské tipy

Kam v Praze na svatomartinské hody? Přinášíme pět tipů na místa, kde nešlápnete vedle

Svatý Martin byl sice ve skutečnosti poustevník,... více
Jídlo a pití 06.11.2017
Recept

Koktejl se správnou chemií: Připravte si "svítící" drink podle barmanů z pražského Chemistry baru

Denis Havlena a Jakub špaček si na Vinohradech... více
Jídlo a pití 08.11.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Američan otevřel ve Vršovicích kavárnu s 500 stolními hrami z celého světa

Začátkem října v Praze naplno otevřela velmi... více
Jídlo a pití 03.11.2017

Jaké bude letošní svatomartinské víno? Hroznů se urodilo méně, ale jsou kvalitní, říkají čeští vinaři

První ochutnávka nového ročníku vína patří... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Nové kuchařské knihy: Řešíte, nebo hřešíte? A jak upéct bezlepkový dort, který je k nerozeznání od toho z cukrárny

Představujeme nové kuchařské knihy, které se... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Zápisky protivného hosta: Grand Cru pořádá ústřicový večer a Hergetova Cihelna otevřela kavárnu

Gourmetguru tentokrát shromáždil několik... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Českým someliérem roku 2017 je Kamil Prokeš z vinařství ve Velkých Němčicích. Do finále se po delší době dostala žena

20. ročník české someliérského klání vyhrál Kamil... více
Jídlo a pití 30.10.2017

Jak naučit Čechy pít whisky: Start-up DramRoom představuje sady pro profesionální domácí degustaci

Rádi si vychutnávali whisky a o požitek z... více
Jídlo a pití 25.10.2017

Zápisky protivného hosta: Kam na černé a bílé lanýže? A kde naporcují svatomartinskou husu do pěti chodů?

Černá a bílá v Bellevue Kvalitní úrodu černých a... více
Jídlo a pití 03.11.2017

Zápisky protivného hosta: Jak se slaví podzim v žofínské kuchyni? A po Nemléku přichází Nejogurt

Mladá česká firma, která dodává do kaváren už rok... více
Jídlo a pití 18.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Větší prostor pro zdravou výživu a vietnamské speciality, které se zabydlely v metru

Sklizeno otevřelo svou dosud největší prodejnu... více
Jídlo a pití 19.10.2017

První master blenderka na světě, Jamajčanka Joy Spenceová, přivezla do Prahy vlastní luxusní rum

První master blenderka na světě přijela na skok... více
Jídlo a pití 25.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Recept

Připravte si nadýchané makové bochánky a koláč s karamelizovanými hruškami nebo zkuste knedlíky podle michelinského šéfkuchaře

Podzim v kuchyni voní mákem, hruškami i lahodnou... více
Jídlo a pití 16.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hledání podpory i prostoru. Skončí Kavárna, co hledá jméno a FreshCube?

Gourmetguruovi se v posledních dnech donesly... více
Jídlo a pití 12.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Nejpálivější zmrzlinu na světě vyrobí pražský zmrzlinář. Kdo bude ambasadorem nové Grand Kitchen?

Známý pražský zmrzlinář se chystá v říjnu... více
Jídlo a pití 11.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní... více
Jídlo a pití 10.10.2017

Knižní novinky z kuchyně i zahrady: Nakládané dobroty, švédská kuchařka a inspirace od zahradního architekta

Ať už jste v kuchyni začátečníci, chcete si... více
Jídlo a pití 09.10.2017

Vyznáte se v označení sektů? Poradíme, jak vybrat ten správný

Existuje spousta druhů sektů pro různé příležitosti. Jak se v nich ale vyznat a podle čeho vybírat?... více
Jídlo a pití 16.10.2017

Šestý ročník Prague Coffee Festivalu poradí, jak vycvičit smyslové schopnosti nebo se vylepšit v latté artu

O víkendu 14. a 15. října 2017 se v nově... více
Jídlo a pití 09.10.2017
  Celkem nalezeno: 2398.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama