Restaurace

Byznys menu

Trhané maso z vinohradské Kro

Tip: Zaujmou netradiční drinky, třeba kombinace ginu s jablkem a křenem. Z nabídky: Trhané koleno, bramborová placka, křenový coleslaw, kimchi...
6. 6. 2019 ▪ 2 min. čtení
Ekonom

Secesní jeskyně plná kulinárních pokladů

Překvapivé vizuální kreace šéfkuchaře a malíře v jedné osobě Tomáše Horáka. Působivé prostředí umělé krápníkové jeskyně, v níž hrávali Vlasta...
28. 3. 2019 ▪ 3 min. čtení
Byznys menu

Steak od Karlova mostu

V Kampa Parku ohromí výhled z prosklené terasy na Karlův most. Nejúspěšnějším pokrmem je pepřový steak, rybám vévodí výtečný halibut. Stálicí...
14. 3. 2019 ▪ 3 min. čtení
Byznys menu

Když je chuť na prvním místě

Restaurace V Zahradě boduje atmosférou. Šéfkuchař sází na kvalitní sezonní suroviny, maso i ryby si udí ve vlastní udírně. Potěší sulc, tatarák...
6. 12. 2018 ▪ 2 min. čtení