Jsou mladí, ale mají velký talent a nebojí se na něm pracovat. Podívejte se na šest kuchařů, kterým prorokují velkou budoucnost současné hvězdy české gastronomie. Zeptali jsem se jich, o kterém z mladých kuchařů podle jejich názoru ještě hodně uslyšíme. Své odpovědi nestříleli od boku, všichni si vzali trochu času na rozmyšlenou a ani pak jmény příliš nehýřili.

Tohle je jejich nominace pro budoucnost české gastronomie. Přečtěte si profesní příběhy šesti kuchařů, jejichž kuchyně podle šéfů stojí za ochutnání. Jsou mezi nimi ti, kterým dávají důvěru ve svých vlastních kuchyních, ale i kuchaři, kteří se už stali šéfy svých vlastních.

V článku se dále dozvíte

  • Kdo z mladých kuchařů má nakročeno k velké budoucnosti? Tuto otázku jsme položili Romanu Paulusovi, Janu Punčochářovi, Jiřímu Štiftovi, Zdeňku Pohlreichovi a Jiřímu Královi. Ve výběru známých šéfkuchařů jsou kluci se zkušenostmi z londýnských "michelinek" i kuchaři, kteří prošli nejlepšími českými podniky.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.