Působivé prostředí, vzorná obsluha i perfektní kuchyně. Restaurace hotelu The Grand Mark prezentuje jasnou vizi, jak by měla vypadat česká kuchyně 21. století.

Tip:

Vyzkoušejte oběd či večeři v prosklené zimní zahradě s nádherným výhledem do zelené scenérie vnitrobloku.

Moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo v noblesní restauraci Le Grill. A to vše pod taktovkou talentovaného šéfkuchaře Ondřeje Korába, který sbíral cenné zkušenosti v několika michelinských restauracích a nyní má již tři roky na starosti restauraci Le Grill. Jeho schopnosti potvrdili i čeští gastronomičtí odborníci, neboť Koráb byl krátce po svém příchodu do Hybernské oceněn prestižním titulem Objev roku v renomované gastronomické soutěži Zlatý kuchař.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo noblesní restaurace.
  • Z předkrmů stojí za zkoušku výtečný hovězí tatarák s marinovanou dýní.
  • Mezi dezerty překvapí mrkvový sorbet.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.