Stálice pražské gastronomické scény zaměřená na pokrmy připravené z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů, která potrvá až do poloviny ledna.

Tip:

Milovníkům dezertů by neměla uniknout lahodná kremšnita připravená z vyšlehaného žloutkového krému a jemného listového těsta.

Každý rok se v istrijských lesích nasbírá kolem dvanácti tun bílých lanýžů, které mají stejnou kvalitu jako o fous slavnější, ale jinak totožné lanýže z Piemontu. Ostatně téměř polovina istrijských lanýžů míří právě na legendární trh v Albě. Pár kilogramů intenzivně voňavé houby potěší také hosty Chorvatského Mlýna, neboť bílé lanýže budou od začátku října až do poloviny ledna jedním z pilířů podzimního menu.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů.
  • Potěší těstoviny s bílým lanýžem i fantastické kalamáry.
  • V nabídce je i lanýžová zmrzlina.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.