Stále více lidí chodí na štědrovečerní večeři do restaurace. Jak vypadá menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho.

Pokud hosté chtějí zažít výjimečný kulinární zážitek, měli by přijít do La Finestry právě na Štědrý den, kdy se zde

Tip:

Jako dezert potěší legendární italský vánoční chléb panettone pocházející z Milána.

bude podávat unikátní vánoční menu složené z pěti chodů. Jako předkrm bude šéfkuchař Tomáš Juřík servírovat bollito misto, slavnou specialitu ze severní Itálie, tedy kolekci různých druhů dušeného masa nakrájeného na slabé plátky. Právě špičkové hovězí maso dodávané z prestižních biofarem z Itálie, Španělska či USA je jedním z pilířů v nabídce restaurace La Finestra.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Jak vypadá vánoční menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho.
  • Potěší krocan s pečenou dýní i rybí polévka s artyčoky.
  • Nebudou chybět ani skvostná italská vína.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.