Šéfkuchař David Kalina prokázal svůj cit pro přípravu tradiční české kuchyně již v úspěšné restauraci Mincovna, a když dostal na starosti kuchyni v novém podniku Tiskárna v Jindřišské ulici (netradiční název koresponduje s tím, že se restaurace nachází v historickém objektu Státní tiskárny cenin), posunul laťku ještě o kousek výš.

Tip:

Chuťově překvapí taštičky z nudlového těsta plněné masem z hovězí oháňky a podávané s čokoládovou omáčkou.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Skvostný španělský ptáček soupeří s plněným jehněčím hrudím.
  • Za pozornost stojí i zadělávané telecí karbanátky, které jsou ochucené morkem a husími játry.
  • Na malý hlad poslouží hutná "zimní" hříbková polévka s kapustou či zastřené vejce s parmazánem a artyčoky.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.