Restaurace Grand Cru se pod vedením mimořádně zkušeného Jana Punčocháře rychle vypracovala mezi nejoriginálnější a nejzajímavější podniky v republice. Pojmenovat či přesněji vymezit kuchyni Grand Cru je poměrně složité, neboť zde najdete od všeho něco − a tak nejlepší charakteristikou zůstává lakonické "kuchyně Jana Punčocháře", odrážející jeho autentický a nezaměnitelný styl vaření.
Mezi dezerty můžete vyzkoušet chuťovou kombinaci čokolády, třešní a červené řepy.
Sousto plné oleje
Jeden příklad za všechny − na začátku prosince Jan Punčochář již opakovaně nabídl hostům jednorázové menu zaměřené na snoubení lanýžů a netradičně pojatých pokrmů české zabijačky. Ale téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou. Dalším krásným příkladem je taštička plněná prémiovým olejem a servírovaná s kalamáry a fava fazolí, případně v nové podobě s hráškem a artyčoky. Taštičku vložíte do úst, a když skousnete, ústa vám zaplaví výrazná chuť prémiového oleje. Jednoduché, efektní, znamenité.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111