Restaurace Grand Cru se pod vedením mimořádně zkušeného Jana Punčocháře rychle vypracovala mezi nejoriginálnější a nejzajímavější podniky v republice. Pojmenovat či přesněji vymezit kuchyni Grand Cru je poměrně složité, neboť zde najdete od všeho něco − a tak nejlepší charakteristikou zůstává lakonické "kuchyně Jana Punčocháře", odrážející jeho autentický a nezaměnitelný styl vaření.

Tip:

Mezi dezerty můžete vyzkoušet chuťovou kombinaci čokolády, třešní a červené řepy.

Sousto plné oleje

Jeden příklad za všechny − na začátku prosince Jan Punčochář již opakovaně nabídl hostům jednorázové menu zaměřené na snoubení lanýžů a netradičně pojatých pokrmů české zabijačky. Ale téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou. Dalším krásným příkladem je taštička plněná prémiovým olejem a servírovaná s kalamáry a fava fazolí, případně v nové podobě s hráškem a artyčoky. Taštičku vložíte do úst, a když skousnete, ústa vám zaplaví výrazná chuť prémiového oleje. Jednoduché, efektní, znamenité.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou.
  • Za pozornost stojí taštička plněná olejem.
  • Potěší i mořský ďas či zvěřina.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.