Z food trucku do bistra

Červenomodrou dodávku Salt'n'Pepa slovenského páru Radovana a Zuzany Tlstovičových známe z české metropole. Ve svém food trucku připravují burgery, přičemž už dlouho koketovali s myšlenkou otevřít si bistro také na Letné. To se jim v listopadu splnilo − bistro Salt'n'Pepa Kitchen umístili přímo na třídu Milady Horákové. Nový podnik míří kulinářsky do všech stran, Gourmetguru musí pochválit cibulový krém i houbové ragú s polentou. Burgery jsou ale pořád jedním z pilířů nabídky a k dispozici jsou i vegetariánské. Třeba se smaženou mozzarellou a domácími hranolky.

Čokoládová opice na Starém Městě pražském

jarvis_5a3279f9498e0896fae9cbac.jpeg
Foto: Gourmetguru
Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se