- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Michelin v Česku: Jedna hvězdička zůstává, přibylo "Bibů"
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Jedinou michelinskou hvězdičku pro Česko obhájil v novém vydání michelinského průvodce Andrea Accordi, šéfkuchař restaurace Allegro. Přibylo však restaurací v kategorii „Bib Gourmand“, která označuje „dobré jídlo za dobrou cenu“ . Místo loňských tří je jich pět, v jednom případě in memoriam.
Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Šéfkuchař Ferran Adria ze španělského podniku El Bulli chce během dvou let pracovat na knize a nových specialitách.
27. 1. 2010 ▪ 2 min. čtení
Michelinská hvězdička in memoriam
- Druhou hvězdičku v Česku má restaurace Maze Gordona Ramsaye - Přišla měsíc poté, co slavný Brit oznámil, že v ČR končí Málokdo by věřil, že...
17. 3. 2009 ▪ 4 min. čtení
Šéfkuchař v řeznictví: Nejdražší maso není vždy trefa. A krávy na talíř nepatří
Čtvrteční příloha Hospodářských novin Boutique přináší tipy šéfkuchaře Václava Friče, jak dobře vybrat a připravit maso na nedělní svíčkovou a...
3. 3. 2010 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
Vstávat a cvičit, nebo počkat na večer? Nová studie zkoumala, kdy je sportování nejzdravější
Ráno, nebo večer? Tohle dilema řeší rekreační sportovci i lékaři zkoumající zdravotní přínosy sportu. Tongyu Ma z Hong Kong Polytechnic...
19. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Penzijní problém snad naposledy a „polopatě“
S diskusemi o reformách penzijního systému má Česko dlouholeté zkušenosti. S jejich realizací v podstatě pouze jednu, která navíc dopadla...
24. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Ranní brífink
Povinný druhý pilíř je nejnebezpečnější formou spoření. Peníze si vždycky může přivlastnit stát
Penze, důchodová reforma i nový zákoník práce, který mimo jiné navrhuje zjednodušení propouštění i nabírání či úpravu rodičovské dovolené....
24. 4. 2024 ▪ 15:09 min.