Letos zjara se s rekonstrukcemi restaurací roztrhl pytel a Gourmetguru si toho nemohl nevšimnout. Kromě cukrárny Myšák nebo restaurace La Loca je příkladem také panoramatická restaurace Zlatá Praha v hotelu InterContinental, která vyměnila interiér i gastronomický koncept. Jídlo teď připravuje v duchu "Farm to Table", tedy "z farmy na stůl".

Zlatá Praha jde moderní cestou lokálních produktů, a podporuje tak malé české farmy, rybáře, zemědělce a zahradníky. Šéfkuchař Roman Dolejš a Chef de Cuisine Michal Voldřich Gourmetgurua ujistili, že suroviny vybírají osobně.

...

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé. Děkujeme za vaši přízeň.
Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá. Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.
Předplatit od 199 Kč / měsíc
Máte již předplatné?