Do znovuotevřeného podniku ve zrekonstruovaném hotelu Florenc naproti Hudebnímu divadlu Karlín se Gourmetguru chystal už nějakou dobu. Dozvěděl se totiž, že česká restaurace nižší cenové kategorie prošla zásadní proměnou a od února je oděná ve francouzském stylu.

Gourmetguru byl příjemně překvapen, když na něj místo cigaretového kouře a zelených ubrusů čekal luxusní interiér a vůně rozkvetlé levandule. V tu chvíli provozovatelům dokonce odpustil, že ještě tři minuty po půl dvanácté, tedy avizované době otevření, byly dveře restaurace Buvette stále zamčené.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se