Našeho experimentu se zúčastnilo 15 kuchařských es a jejich úkol byl jasný: prozradit trojici jmen současných gastronomických talentů do 35 let. Z rozmanité škály věku, stylu i oblasti působení  vzešlo sedm více či méně známých jmen. Na mladé kuchaře jsme "zaútočili" s otázkami, které možná nečekali.

Kdybyste se nestal kuchařem, čím byste byl?

Když jsem byl ještě kluk, měl jsem rád řidiče autobusů.

Které jídlo ve školní jídelně jste nesnášel a které naopak miloval?

Na nic vyloženě hrozného si nepamatuji.

Máte nějakou oblíbenou kuchařku?

Nejsem sběratel knížek a zastávám názor, že vše potřebné se dá najít na internetu. Koupil jsem si jen severskou kuchařku Fäviken od Magnuse Nilssona.

...

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé. Děkujeme za vaši přízeň.
Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá. Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.
Předplatit od 199 Kč / měsíc
Máte již předplatné?