Francouzská zahrada na talíři

Kreativitu a um šéfkuchaře dobře ukáže jeho práce se zeleninou. Ta nabízí obrovské množství variací, kombinací a způsobů úpravy. Své o tom ví šéfkuchařská hvězda Pascal Favre d’Anne, která navštíví podzimní Prahu a bude hostovat v restauraci V Zátiší.

Pascal Favre d’AnneFrancouzský šéfkuchař v přípravě zeleniny dosáhl takového mistrovství, že ho inspektoři prestižního průvodce Gault & Millau v roce 2008 zvolili Novým talentem. Michelinskou hvězdu získal dva roky poté, co si otevřel s manželkou Mathilde restauraci Le Favre d’Anne v Angers na břehu Loiry. Od roku 2010 je Pascal Favre d’Anne členem týmu, který buduje síť restaurací VF, zaměřených na luxusní domácí hamburgery.

...

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé. Děkujeme za vaši přízeň.
Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá. Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.
Předplatit od 199 Kč / měsíc
Máte již předplatné?