6. 10. 2020
6. 10. 2020
Modrá myš ve Stodolní ulici v Ostravě působí jako zjevení. Nečepují tam pivo, nemají ani kávu, podnik živí prodej koktejlů, které bar v...
14. 9. 2020
14. 9. 2020
Komentář Pavla Sobíška Taky jste si všimli? Někteří poskytovatelé služeb reagují v prostředí snižující se poptávky… zdražením. Mikropozorování se týká...
Bývalá putyka v pražské ulici U Milosrdných se před šesti lety proměnila v přední scénu české gastronomie. Restaurace Field, která patří do...
1. 9. 2020
1. 9. 2020
Podcast Poprvé Na to, jak správně nastartovat kariéru nebo rozjet firmu, neexistuje univerzální návod. Poučit se od těch, kteří už něco dokázali, je ale dobrý...
David Petřík začínal jako kuchař. Teď se svým společníkem Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších ryze českých gastroskupin. Síť...
12. 8. 2020
12. 8. 2020
Velké čtení Těžko byste v Dolomitech hledali extravagantnějšího hoteliéra. Z kapsy zářivě růžového saka čouhá tužka ozdobená pestrobarevnou figurkou....
10. 7. 2020
10. 7. 2020
Téměř tři měsíce měly zavřeno a teď chybí restauracím v Česku, především v turistických destinacích, zahraniční návštěvníci. To se projevilo i...
Že se stravování na nádraží nemusí odbývat párkem v rohlíku či smažákem v housce, už třetím rokem Pražany i turisty učí Američan Martin Barry....
4. 6. 2020
4. 6. 2020
Velké čtení V podloubí naproti kostelu svatého Mikuláše švitoří hlasy a příbory skřípají po talířích. Zahrádka před hospodou U Glaubiců je plná lidí....
1. 6. 2020
1. 6. 2020
DVTV Nápad na 85 procent českých potravin v obchodech je hloupý. Zatížit přírodu další výrobou je nepromyšlené a člověk, který to navrhl, neví, co se...