22. 1.
22. 1.
Francie První veganská restaurace ve Francii dostala hvězdičku Gastronomický průvodce Michelin vůbec poprvé ocenil čistě veganskou restauraci ve...
11. 1.
11. 1.
Podcast Poprvé Nejdříve zásobovali restaurace kávou a dezerty, pak se bratři Martin a Karel Kozlovi rozhodli, že si na okraji Liberce otevřou vlastní kavárnu a...
Bývalá putyka v pražské ulici U Milosrdných se před šesti lety proměnila v přední scénu české gastronomie. Restaurace Field, která patří do...
12. 8. 2020
12. 8. 2020
Velké čtení Těžko byste v Dolomitech hledali extravagantnějšího hoteliéra. Z kapsy zářivě růžového saka čouhá tužka ozdobená pestrobarevnou figurkou....
3. 4. 2019
3. 4. 2019
Velké čtení Konec března znamená pro šéfkuchaře a restauratéry jediné - udílení gastronomických Oscarů. Počet hvězd i ocenění Bib Gourmand se navzdory...
3. 4. 2019
3. 4. 2019
Nonstop zvonící telefon, masakr v kuchyni i na place a hrozba průšvihu. Tak mi popsal šéfkuchař Fieldu Radek Kašpárek, co se v jeho restauraci...
19. 6. 2020
19. 6. 2020
Mapa uvnitř Michelinskou hvězdu pro letošní rok obhájily pražské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise a Field, které v současnosti zůstávají...
21. 12. 2018
21. 12. 2018
Ani ne před měsícem dosáhl španělský kuchař Dani García životního úspěchu. Po dvaceti letech snažení se mu podařilo pro jeho restauraci v...
12. 10. 2018
12. 10. 2018
Před časem psaly britské noviny o tom, jak pořád víc luxusních restaurací ruší stálá menu a nahrazuje je degustačními. Jde o nový byznysový...
7. 8. 2018
7. 8. 2018
Prestižní gurmánský průvodce Gault et Millau v roce 1989 Robuchona jmenoval "šéfkuchařem století". Svým uměním a perfekcionismem inspiroval a...